Wpadłem na pomysł żeby przeprowadzić ankiete odnośnie tej całej afery euroweek wśród ludzi utożsamiających sie z neuropą oraz tych nie utożsamiających się i żeby było jasne, w drugim wypadku bynajmniej nie chodzi tylko i wyłącznie o konserwy ale o wszystkich nie zaliczających się do neuropy.
Wyobraźcie sobie, że macie atrakcyjną 13 letnią córke która byłaby zainteresowana wyjazdem na ten cały Euroweek. I teraz pytanie - czy zgodzilibyście sie na jej wyjazd?
@BetaAlfa: durna ta ankieta, pewnie i tak bys sie zgodzil bo nie mialbys mozliwosci weryfikacji kto jedzie. chyba nie wiesz jak wyglada oswiata w polsce, przychodza do szkoly rozni i proponuja. bys sie pewnie nabral na to euroweek - gdzie tu jest jakkolwiek zasugerowane ze wszyscy beda czarni XD
Czy jeżeli mam 35 lat to w razie w jest szansa na to że powołają mnie do wojska? Jak jestem mgr inż to idę na szeregowego lumpa czy coś więcej na start? Pytam bo nie wiem kiedy #!$%@? do Chorwacji.
Wyobraźcie sobie, że macie atrakcyjną 13 letnią córke która byłaby zainteresowana wyjazdem na ten cały Euroweek. I teraz pytanie - czy zgodzilibyście sie na jej wyjazd?
#neuropa #pytanie #euroweek #ankieta #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Czy zgodzilibyście się na wyjazd swojej 13 letniej córki na Euroweek?
bys sie pewnie nabral na to euroweek - gdzie tu jest jakkolwiek zasugerowane ze wszyscy beda czarni XD