Aktywne Wpisy
Witty +152
Czy ktoś już wrzucał tego mistrza #gielda #inwestycje który wczoraj wrzucił 700k USD w #intel po średniej cenie 30.45$ i na ten moment, po 24h ma 30% straty? Tak na pocieszenie, gdybyście myśleli, że macie słaby timing xD
Link do wpisu na reddicie
Link do wpisu na reddicie
Babiarz jaki slalom. Wpakował się z tą Palestyną i już mu się flashbacki pojawiły; musiał manewrować jak Zwolińska na kajaku
#paryz2024
#paryz2024
opisy misji itp.?
albo jakiś tag gdzie tu na wykopie można się czegoś dowiedzieć?
#worldoftanks #wot #wotconsole
Co prawda ja też wrzucam jakieś notki prasowe i ważniejsze newsy:
http://www.dom1n.com/category/wot-xbox/
IMHO WoT konsolowy to porażka, lepiej zainteresuj się WT na konsole.
Odkąd WoT konsolowy pozbył się języka polskiego ze strony i forum to dla mnie to co się tam odpierdziela to jakaś masakra wizerunkowa.
Jestem przyzwyczajony z wersji na PC do świeżych wiadomości. A na konsole to jest dramat nawet na oficjalniej stronie mało się pojawia.
Na konsolach nie dość że zadania tygodniowe słabe to jeszcze nie wiadomo czy warto robić bo nie ma rozpiski co dalej.
Niemiec i pracował nad bronią chemiczną ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co oni ćpią to ja nie wiem.
https://ritastatusreport.live/2018/12/13/wot-console-war-crimes-are-zany/
“This Mercenary was a German chemist before the war demanded that his skills be used in the development of chemical weapons. Though he hated the thought of what his creations would be used for, he couldn’t help but push himself to make ever crueler and more inhumane creations. Agents representing an unknown employer approached him offered the chemist more money than he had ever dreamt to abandon his country and work as a freelance agent. Though his morals were strong, the allure of fortune was even stronger. As an initiation, and to prove that he could be trusted, he was tasked with killing an entire camp of Allied soldiers. He used a powerful sleeping agent of his own creation to render all the men unconscious before decimating the camp. With his descent into darkness complete, the Accursed Sandman was deployed as a one-man task force to wipe out