Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@networczyk: nie otwieraj paczki od nich! Pakują tam karła z młotkiem, jak otworzysz paczkę to karzeł walnie Cię w łeb i ukradnie telewizor
  • Odpowiedz
nie wiem w sumie a zdania na wykopie były mieszane jednak ja mam problem taki że przelew dokonałem a status przesyłki to oczekiwanie na płatność przelewem

@networczyk: no tak, bo jak płaciłeś zwykłym przelewem to trzeba czasu na księgowanie.
  • Odpowiedz
czyli mówisz że ile jeszcze mogę poczekać na zmianę statusu jak dzisiaj o 12 30 przyszło mi zatwierdzenie od banku ?

@networczyk: Jutro rano sklep będzie miał pieniądze na koncie. A kiedy zmienią status - to już od nich zależy
  • Odpowiedz
@networczyk Tak, dam ci na pw ss jak znajde. Normalnie wyslalem mu sms na numer podany w google+. Typek ogolnie nazywa sie Daniel Morski, firma visions4you. Szybko dalo sie znalesc jego dane. Towar byl w dobrym stanie i ladnie zapakowany ale ten czas realizacji zamowien to jakis dramat. Min 2 tyg trzeba czekac na paczuche.
  • Odpowiedz
@AMSHT: mógłbyś wysłać ss na priv czy jakoś mi pomóc bo pisałem do tego Daniela właściciela na ten numer co na stronie jest i na maila ale może mam jakieś błędne dane
  • Odpowiedz