@Mescuda: Ma rację, dlatego powinna trzymać się z dala od tagu. Sam jestem tu tylko po to, żeby się nad sobą użalać, i poklepywać po ramionach innych anonów, którzy mają podobne problemy.
@zolwixx: @faceofsorrow: ale ci rzeczywiście z problemami uciekli na discorda, a zostały takie trolle i bezpańskie psy krwa jak ja czytam ostatnio na #przegryw takich Opów co dzień w dzień piszą kocopoły o wzroście np. @odpad_biologiczmy lub inni to już sam zastanawiam się nad ucieczką, weż spójrz na przegryw rok temu, inny wymiar i inne klimaty, myśle że było realniej smutniej i poprostu z serca,
@Mescuda: A od czego innego? @Przegryw1: "Mam 178cm" @Przegryw2: "Och nigdy nie znajdziesz dziewczyny, liczy się tylko wzrost" @Przegryw3: "Samice zaczynają się
@Mescuda: Kimże jestem, że mnie cytują! (。◕‿‿◕。) Nie chodziło mi o kółko przegrywów, którzy się poklepują po pleckach. Niech sobie klepią i liżą co chcą, co mi do tego. Specjalnie napisałam
kółka wzajemnej adoracji
Liczba mnoga, nie dotyczy to tylko #przegryw. Post, pod którym napisałam ten komentarz też nie widnieje pod tym tagiem. I absolutną racją jest, że wolę oglądać
może ma troche racji, jednak myli się co do tego że jest tutaj kółeczko lizania sobie jajek
Sam jestem tu tylko po to, żeby się nad sobą użalać, i poklepywać po ramionach innych anonów, którzy mają podobne problemy.
krwa jak ja czytam ostatnio na #przegryw takich Opów co dzień w dzień piszą kocopoły o wzroście np. @odpad_biologiczmy lub inni to już sam zastanawiam się nad ucieczką, weż spójrz na przegryw rok temu, inny wymiar i inne klimaty, myśle że było realniej smutniej i poprostu z serca,
@Przegryw1: "Mam 178cm"
@Przegryw2: "Och nigdy nie znajdziesz dziewczyny, liczy się tylko wzrost"
@Przegryw3: "Samice zaczynają się
Nie chodziło mi o kółko przegrywów, którzy się poklepują po pleckach. Niech sobie klepią i liżą co chcą, co mi do tego. Specjalnie napisałam
Liczba mnoga, nie dotyczy to tylko #przegryw. Post, pod którym napisałam ten komentarz też nie widnieje pod tym tagiem. I absolutną racją jest, że wolę oglądać