Aktywne Wpisy
PIGMALION +11
#ukraina #rosja #wojna
Jakie filmiki z wojny najbardziej zapadły wam w pamięć? W linku poniżej kontratatak żołnierzy pułku Azov na Rosjan w Mariupolu.
- jako ciekawostka w 1:18 Rosjanin pod samochodem odrzuca granat w swoich kompanów leżących pod murem.
Link do całości filmu na telegramie:
https://t.me/WARFOG/173
Jakie filmiki z wojny najbardziej zapadły wam w pamięć? W linku poniżej kontratatak żołnierzy pułku Azov na Rosjan w Mariupolu.
- jako ciekawostka w 1:18 Rosjanin pod samochodem odrzuca granat w swoich kompanów leżących pod murem.
Link do całości filmu na telegramie:
https://t.me/WARFOG/173
PiotrFr +143
Ludzie od filmów z żółtymi napisami naprawdę istnieją xD
Zadzwoniła do mnie klientka. Szukam możliwość naprawy jej budowy po partaczu. Ogólnie bardzo sympatyczna, gadaliśmy pół godziny.
Ale na koniec rozmowy nie wiadomo skąd wyskoczyła z tematem
Zadzwoniła do mnie klientka. Szukam możliwość naprawy jej budowy po partaczu. Ogólnie bardzo sympatyczna, gadaliśmy pół godziny.
Ale na koniec rozmowy nie wiadomo skąd wyskoczyła z tematem
Czeka nas wielka rewolucja w najbliższych latach. To, że musimy płacić za prąd, gaz to oszustwo, bo prąd jest w powietrzu. Dlatego zbudowali wieżę Eiffla i zasilała 3/4 Paryża. Na początku XX wieku każdy w Paryżu
Czy ktoś kompetentny mógłby w miarę obiektywnie wytłumaczyć wszystkie sprawy kontrowersyjne i te niekontrowersyjne z nim związane, na przykład sławna "teczka" czy inne "donosy".
Chciałbym żeby ktoś napisał napisał taki "Lech Wałęsa - in the nutshell" od genezy do dzisiaj, jeśli znajdzie się osoba chętna.
Zauważyłem że tutaj jest odpowiednie miejsce by zwrócić się z taką prośbą.
Nie jestem w żaden sposób zredpillowany czy zbluepillowany politycznie, po prostu chciałbym żeby ktoś opisał tą osobę, nie tylko dla mnie ale dla wszystkich "niewtajemniczonych", by mogli go określić, bo z jednej strony wiele osób mówi że jest on bohaterem, a z drugiej spotykam się z wpisami na takimi jak na #leszke gdzie jest obrażany.
Konto z którego piszę jest nowe, gdyż nigdy owego nie posiadałem tutaj, lecz w związku z moją prośbą je założyłem.
Jakby ktoś zastanawiał czy trollkonto czy coś innego: nie, naprawdę chciałbym dowiedzieć się o nim coś konkretnego, niekoniecznie tracić czas i siły na przekopywanie się przez polskie media.
#lechwalesa
A po za tym Lechu to pionek który zachować się nie potrafi i przynosi Polsce tylko wstyd. Tak powiem.
Jego osoba sama w sobie jest denerwująca. Nie wychowany, bez ogłady z wybujałym ego. Zamiast odnieś się do jakiś zarzutów jaki mu stawiają to robi
Komentarz usunięty przez autora