- dwa bilety do kina 30 zł, - popcorn + dwie cole 25 zł, - dwa piwa w barze 12 zł, - jedzenie w maku 24 zł.
A na koniec laska mówi, że chętnie się spotka następny raz. No zajebiście tylko podczas rozmowy 30 minut wcześniej dowiedziałem się, że nie jest dziewicą. Gdybym wiedział wcześnie to nie #!$%@?łbym stówy w błoto...
@boruzza: pewnie idzie się teraz ruchać z chadem który wyda na nią 0zł, dosłownie ZERO ZŁOTYCH bo najadła się u Ciebie a chad może bez gumek więc nie musi kupować
@boruzza: a Ty chociaż jesteś prawikiem, że takie kocopoły pitolisz? Pewnie jesteś, bo #!$%@? na laskę stówę bez mrugnięcia okiem XDD I jeszcze pewnie poszliście na film, który bardziej się jej podobał niż Tobie. Ile wam trzeba tłuc do łbów, że na randki się nie chodzi na film do kina.
- dwa bilety do kina 30 zł,
- popcorn + dwie cole 25 zł,
- dwa piwa w barze 12 zł,
- jedzenie w maku 24 zł.
A na koniec laska mówi, że chętnie się spotka następny raz. No zajebiście tylko podczas rozmowy 30 minut wcześniej dowiedziałem się, że nie jest dziewicą. Gdybym wiedział wcześnie to nie #!$%@?łbym stówy w błoto...
#zwiazki #seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow
@qakk: Ja 20, ona 19.
@qakk: No tak.
@jazdunia: Ostatni raz, #!$%@?.
Że #przegryw, oczekując na swoją dziewice która nigdy nie nadejdzie, wyginą naturalnie, z powodu braku kopulacji.
Pewnie jesteś, bo #!$%@? na laskę stówę bez mrugnięcia okiem XDD
I jeszcze pewnie poszliście na film, który bardziej się jej podobał niż Tobie.
Ile wam trzeba tłuc do łbów, że na randki się nie chodzi na film do kina.
@numer_rachunku_karty: chodzi chodzi, ale nie na pierwszą, ale na trzydziestą pierwszą
Komentarz usunięty przez moderatora