Wpis z mikrobloga

Cześć Murki, mam trochę nietypowy problem. Zakupiłem jakiś czas temu używkę PS4 poprzez allegro do której dokupiłem wczoraj FIFE 19 w której po wejściu, a raczej próbie wejścia w UT spotkał mnie komunikat o tym że urządzenie jest zawieszone z rozgrywania w Ultimate Team i co najwyżej mogę sobie poszprechać z automatem letstalk mailowo jeśli uważam że ban jest niesłuszny ... heh (konta na których próbowałem działają przez web app normalnie, grać można też w inne tryby gry ale UT jest bloknięte). Spotkał się ktoś z was z podobnym problemem? Warto sobie zaprzątać tyłek odwoływaniem, czy też raczej takiego ciężkiego bana EA nie cofnie i lepiej jest robić inbę sprzedającemu o to że nie powiadomił o takiej ciekawostce jak owe zawieszenie w opisie aukcji?
#fut
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@kunsztyfityklotek: Nie odwołają bana. Jeśli w opisie aukcji nie ma informacji o tym że została nałożona jakaś kara bądź sprzedający podał że konsola sprawna i w pełni funkcjonalna to możesz spróbować.
  • Odpowiedz
@chim3ra: Tak coś czuję że mogą nie odwołać. Co prawda sprawę mam założoną dla sprawdzenia w EA, ale podejrzewam że jak wielu mogę otrzymać maila generowanego z automatu o tym że z ich strony wszystko w porządku i mogę skrobać dziada. Zaś co do opisu aukcji było tak - opis wspominał o pełnej funkcjonalności konsoli, możliwości gry online etc, ani słowa o jakichkolwiek zawieszeniach.

@dazmordo wiesz co, w---w był,
  • Odpowiedz