Wpis z mikrobloga

Młode dziewczyny mają gorzej od chłopaków.
Pracują gdzieś po sklepach czy innych takich rzeczach na 1.5 czy nawet 2 etaty. Jebią jak wół żeby w ogóle coś zarobić.
W tym samym czasie chłopak pójdzie do jakiejś gówno pracy, na kierowcę jakiegoś dostawczaka, czy gdzieś do magazynu i zarobi w 1 etacie więcej xD
Nawet z tym nie habdlujcie.
Mam teraz dziewczynę, która jest w tym okresie, urobiona po pachy nie ma czasu na nic, ja w jej wieku dorabialem sobie jako operator piły. Ona jest kelnerka w 2 restauracjach i jeszcze studia ma xD defacto juz w licbazie zarabialem więcej niz ona na studiach
#niebieskiepaski #rozowepaski #pracbaza #srudbaza #licbaza
  • 143
  • Odpowiedz
@SirFenshi: to akurat jest słaba opcja xD
@NacpanaKislem: tak sobie pomyślałem że w sumie to sporo dziewczyn nie ma jakiś takich zainteresowań. Faceci w sumie też. Ja np zanim skończyłem studia i zdobyłem swój zawód to kilka razy pracę dostałem dzięki swoim zainteresowaniom. W sensie np w serwisie komputerowym, tylko dlatego że zawsze sobie sam kompa ogarnialem do gier i wiedziałem z czym to się je.
Natomiast jak
  • Odpowiedz
@wojna: żeby zostać kimś kto zarabia więcej to trzeba się czegoś nauczyć, młodzi ludzie sa dopiero na tym etapie nauki a w tym czasie też trzeba pracować. Po za tym nie oszukujmy się ye 15k dupy nie urywa xD
@gluchy987: męskie zawody, nie wiem czy dziewczyna dala by radę. Dlatego maja trochę bardziej przewalone, są słabe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Andrzeju_wegiel_2137: nie wiem jak inni niebiescy ale ja tam też skupiam się na wyglądzie żeby jednak mieć ładna dziewczynę trzeba spełnić więcej wymogów. W sumie to byłem na utrzymaniu rodziców bardzo długo ale to nie przeszkodziło mi w podejmowaniu różnych prac.
Nie mogę się zgodzić że różowe lecą na easy mode.
@wojna: to idź do pracy xD
  • Odpowiedz
@Gvizdec: idź do pracy xD Powinno być, zmień prace xD Na razie jest mi dobrze tu gdzie jestem, pracuje 13d w mc wiec nie narzekam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Grecja egipt teneryfa a ty będziesz w mielnie na wakacjach

@wypokk: serio? Zawsze jak byłem w Mielnie to zawsze rozwaliłem więcej siana niż w Grecji..

Do byle kurortu w Grecji z all lecisz za 2 tys. Zajebiste porównanie wybrałeś :D
  • Odpowiedz