Wpis z mikrobloga

Moi drodzy, spotkaliście się z problemem crashów gry występującym tylko i wyłącznie przy grze okrętami japońskimi?
Niestety w supporcie WG pracują jakieś małpy lub ludzie umiejący używać tylko CTRL+C CTRL+V, ponieważ w odpowiedzi dostaję tylko jakieś standardowe formułki (w których linki nawet nie działają), które w żaden sposób nie odnoszą się do problemu.

#worldofwarships #wows #mirkowows
  • 7
  • Odpowiedz
@Mr_Aves: tak. Problem występuje zarówno na wersji steam jak i przy normalnej.

Innymi nacjami jak gram, mogę rozegrać 30-40 meczy bez problemu, a kjak wezme jakikolwiek japoński niszczyciel to potrafi się nawet 7-8 razy zcrashować podczas jednej bitwy. 75-80% bitew jpn wystepuje crash, pozostałe nacje <<<<1%
  • Odpowiedz
@fidek: Takiego problemu w zasadzie nie zauważyłem, chociaż był czas kiedy faktycznie grając deskami gra mi się crashowałą szczególnie kiedy przełączałem się z dział na torpedy. Potrafiło zjadać interfejs albo w ogóle wywalało grę. Nie zwróciłem uwagi czy więcej takich błędów było podczas gry ijn. Mnie pomogła zmiana ustawień graficznych w Nvidia Experience na rzecz grywalności kosztem niewielkiej obniżki jakości obrazu :)
  • Odpowiedz