#xboxone czy w xboxie można jakoś włączyć tryb czuwania jak to np jest na Ps4 że w trybie czuwania ściągają się gry i mniej prądu ciągnie. Czy do pytania powyżej można wyłączyć automatyczne wyłączanie konsoli żeby się np całą noc gra ściągała (teraz mam ustawione jakoś chyba po 6h wyłączanie).
@kroltomek: w trybie instant on jak wyłączysz konsolę, to gra się dalej pobiera.
W normalnym trybie jak wyłączysz konsolę, to zgaduję, że po włączeniu będzie się pobierało od miejsca, w którym się skończyło, ale sam tego trybu nie używam, także nie jestem pewien na 100% :P
@kroltomek: lub ręcznie w opcjach wyłączać konsolę całkowicie. Ja na przykład mam cały czas konsolę w trybie Instant On, ale gdy wiem, że nie będę korzystał z niej przez dłuższy czas to wchodzę w Opcje > Zasilanie i uruchamianie > Wyłącz lub uruchom ponownie > Całkowite wyłączenie. Gdy po paru dniach odpalam konsolę to znowu jest w trybie Instant On.
Czy do pytania powyżej można wyłączyć automatyczne wyłączanie konsoli żeby się np całą noc gra ściągała (teraz mam ustawione jakoś chyba po 6h wyłączanie).
Chociaż.. w Windows 10 tak jest.. więc może Microsoft to przerasta.
W normalnym trybie jak wyłączysz konsolę, to zgaduję, że po włączeniu będzie się pobierało od miejsca, w którym się skończyło, ale sam tego trybu nie używam, także nie jestem pewien na 100% :P