Aktywne Wpisy
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Elberus +122
Korzystając z okazji chciałbym serdecznie podziękować oraz polecić innym Mireczka @aloalo83 który przyjechał po mnie na lotnisko i zawiózł do domu, po drodze pokazując jak wyglada miasto. Dziękuje jeszcze raz, właśnie o taki wykop nic nie robiłem!
Pozdrowienia ze słonecznej Australii. Zdjęcie zrobione dzisiaj, w Sydney, przy domu w którym mieszkam ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Dzięki fajnie to opisałeś. A jakiś wariant dla życiowych wykolejeńców bez studiów ??
@Zarys: @Student_AWAS:
zgadza się bardzo tanio scootem z Berlina, leciałem do Tajlandii w dwie strony za 950zł, ale trzeba wziąć jakąś wodę i kanapki na drogę, nie ma nic za free podczas lotu, a jak chcesz kupić to drożej niż na bezcłowej, a no i oczywiście zakaz spożywania własnego jedzenia na pokładzie,
Komentarz usunięty przez autora
@nietoperzu
@pizzabhoy kurła dajcie dla mnie to słońce (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Komentarz usunięty przez autora