Wpis z mikrobloga

#telefony #orange #play #tmobile #plus jest jakaś oferta na abonament, gdzie nie wykorzystane gb neta, przechodzą na następny miesiąc? Mieszkam #zagranico i jak przyjezdzam do polski to te np 10gb w pleju na miesieczny urlop to mało i musze dokupywać (a matka w domu ma jakiś radiowy net :D, więc wiecie). Gdybym miał ofertę gdzie gb przechodzą to np po 4 miechach było by już 40 gb to by było elegancko.
  • 13
@oran: ale ja mam playa i mam dual sim, i lepszy mam net z playa w roamingu #zagranico niż np vodafon czy inne o2 (bo niemcy), i chce przedluzyc umowe, i mi mowil kiedys kumpel ze ma orange i ma ze mu na nastepny miech przechodzi. Ale to może ma prepaid, albo mix. Czegoś takiego szukam. Chociaz wole abonament bo nie muszę się srać w doładowania. W polsce mam w play
@oran: Witam. Zachęcam do skorzystania z oferty Plusha z dodatkowymi jednostkami transmisji danych wraz z rosnącym stażem. W ABO za 25 złotych w umowie na czas nieokreślony możesz wykonywać połączenia i wysyłać wiadomości bez dodatkowych opłat. Po zawarciu kontraktu otrzymujesz 10 GB w Polsce, a później:
- łącznie 12 GB po 3 miesiącach,
- 14 GB po 6,
- 16 GB po roku,
- 20 GB po 2 latach.
Inna możliwość
@Specjalista_Plus: czyli jak dobrze zrozumiałem to biorę sobię za 25 zl abonament, mam w kraju darmowe polaczenia, smsy +15gb netu lte, który przechodzi na nastepny miesiac. Ale nie rozumiem kwestii stażu, im dłużej mam umowe to rośnie? No i 2gb w UE?
@oran W ramach abonamentu otrzymasz nielimitowane rozmowy, SMS-y oraz MMS-y na terenie kraju. Wielkość pakietu Internetowego zależy od stażu w sieci, im dłużej posiadasz abonament, tym więcej GB otrzymasz. W ramach oferty zostanie Ci przyznane 2 GB do wykorzystania w roamingu UE.