Murki z #cybersecurity #informatyka i pochodne. Jestem na drugim roku studiow, digital forensics (jednak po studiach chce bardziej celowac w cybersec), czas zaczac myslec o praktykach na te wakacje, w zwiazku z tym zaczalem prowadzic twittera. Ucze sie pythona na powaznie i planuje zalozyc gita i wrzucac wszystko co bedzie mialo rece i nogi i czego nie jest wstyd pokazac przed publika. Mam profil na LinkedInie, z tym ze btakuje mi zdjecia, ale to bedzie jutro, musze jeszcze troche profil uzupelnic i wpisac opis prac. Co moge jeszcze zrobic zeby zwiekszyc szanse na praktki? Powinienem sie czegos szczegolnie wystrzegac? Ogolnie wszelkie rady beda mile widziane. UK hir.
Jestem na drugim roku studiow, digital forensics (jednak po studiach chce bardziej celowac w cybersec), czas zaczac myslec o praktykach na te wakacje, w zwiazku z tym zaczalem prowadzic twittera.
Ucze sie pythona na powaznie i planuje zalozyc gita i wrzucac wszystko co bedzie mialo rece i nogi i czego nie jest wstyd pokazac przed publika.
Mam profil na LinkedInie, z tym ze btakuje mi zdjecia, ale to bedzie jutro, musze jeszcze troche profil uzupelnic i wpisac opis prac.
Co moge jeszcze zrobic zeby zwiekszyc szanse na praktki?
Powinienem sie czegos szczegolnie wystrzegac?
Ogolnie wszelkie rady beda mile widziane.
UK hir.