Wpis z mikrobloga

@TomaK_: standard na farmie, masa leszczy i spekulantów. Na ten moment do 35 mozna brac wszystko, bo i tak docelowo bedzie wyzej. Jeśli nie krecisz kolek i nie grasz shortów to najlepsza strategia jest niesprawdzanie kursow na farmie :D
  • Odpowiedz
@intruzzz: sprzedalem na tej gorce po 45. Niedokupilem jak bylo po 18,50 niestety i mialem wrazenie, ze mi ucieklo. A teraz po prostu poobserwuje, bo jestem zaciekawiony xd
  • Odpowiedz
@LaserowaDzida: Wydaje mi sie, ze to bylo naturalne. Od poczatku opinia publiczna skazywala farm na pozarcie. Bronili sie swietnym poczatkiem EA, do momentu, az sie nie okazalo, ze raport finansowy jest gorszy od poprzedniczki. Wiec musialo spaść tak czy inaczej. Teraz bedzie bujac od 20 do 30/35. Do momentu aż nie wyjdzie główny raport za 2018 i początkowych akcji promocyjnych WW3.
  • Odpowiedz
@LaserowaDzida: na plusie będą mega imo. Po taniości to było za 18,49 zl xD teraz to ciężko stwierdzić co ten tydzień przyniesie. Był trend mega wzrostowy w końcówce zeszłego tygodnia, a w tym -18,84% na dzień dobry.
  • Odpowiedz