Aktywne Wpisy
Grendisk +6
##!$%@?
Ej obsrane śmiecie, słyszeliście kiedyś o czymś takim jak moralność?
#administracja
Chciałbym serdecznie poprosić o #!$%@? mnie z tej społeczności ludzi z głębokimi niepełnosprawnościami.
Stworzyliście najobrzydliwszy, najbardziej ociekający gównem i śmieciem portal, jaki można sobie wyobrazić. Pluję na was po równi jak na tych #!$%@?ów.
14. rocznica, to i tak za wiele, na tej śmierdzącej śmieciem portalu. Większość z was nadaje się do utylizacji.
Ej obsrane śmiecie, słyszeliście kiedyś o czymś takim jak moralność?
#administracja
Chciałbym serdecznie poprosić o #!$%@? mnie z tej społeczności ludzi z głębokimi niepełnosprawnościami.
Stworzyliście najobrzydliwszy, najbardziej ociekający gównem i śmieciem portal, jaki można sobie wyobrazić. Pluję na was po równi jak na tych #!$%@?ów.
14. rocznica, to i tak za wiele, na tej śmierdzącej śmieciem portalu. Większość z was nadaje się do utylizacji.
Castellano +9
jeśli myślicie, że jesteście #!$%@?, po pomyślcie że z rana jadę do warszawy do sklepu lego wydać pół wypłaty na klocki
Które dodatki są must-have, a na które szkoda kasy Waszym zdaniem? Docelowo za jakiś czas chciałbym kupić 2 część i na niej głównie się skupić, dlatego nie wiem czy wszystkie dodatki do 1 są mi potrzebne. W warhammer'a nie grałem jeszcze nigdy, ale we wszystkie poprzednie serie total war grałem dość sporo.
- Norsca - zakładam, że warto
- Realm of The Wood Elves - tak samo jak wyżej
Ale nie wiem co z poniższymi dodatkami:
- The King and the Warlord
- The Grim and the Grave
- Call of the Beastmen
- Blood for the Blood God
- Chaos Warriors
Call of the beastmen też ciekawe, mechanika podobna co do frakcji powyżej.
Co do reszty to nie warto kupować, no chyba ze bardzo zależy Ci na nowym lordzie czy na krwi na polu bitwy ( ͡° ͜ʖ ͡°).