Wpis z mikrobloga

Liczyłem na spoko promki i radość z zakupów, ale to co się #!$%@? to jest ogromna patologia. Celowe działanie które ma zapobiegać niekontrolowanemu wykupowi towarów w niższej cenie.
@x-kom wszystkim będę odradzał zakupy elektroniki u Was. Nawet jakby trzeba było dopłacić więcej to pójdę do konkurencji. Najpierw blokada na stronie, a kiedy udało się przywrócić funkcjonalność zakupów na appce to nagle dyski już poza promocją. Do tego po chwili gdy chciałem zakupić inny towar w promocji jest to co w załączniku. A szkoda, bo jak otworzyliście się w Czestochowie to byłem waszym stałym klientem.

#xkom #blackfriday
grzegoor - Liczyłem na spoko promki i radość z zakupów, ale to co się #!$%@? to jest ...

źródło: comment_7hD8PvuBOwz7HxDsoRrXTMtL5dGUnymB.jpg

Pobierz
  • 5
@grzegoor: w pełni rozumiemy zdenerwowanie i rozczarowanie. Nasze działanie nie było celowe i staraliśmy się odpowiednio przygotować na ten dzień. Pracujemy nad przywróceniem strony i mamy nadzieję, że wkrótce wszystko będzie działać poprawnie
@x-kom: świetnie. Po Waszym wpisie spróbowałem jeszcze raz. Dodało mi do koszyka dysk z kodem, a po zmianie ilości sztuk wyrzuciło kod i jest niedostępny. Nie pozdrawiam.
@grzegoor: Ja już od dawna odradzam jak mi 2 razy sprzedali używany towar. Pewnie klient kupił, poużywał <30 dni i oddał, i potem sprzedają jako nowy, nawet się nie pofatygowali by owinąć w oryginalną folię.
Kupuję wszędzie, tylko nie w #xkom , ostatnio MediaExpert ulubiłem, jakoś po drodze a do tego spoko promki (np. z 2-3 miechy temu Redmi Note 5 4/64 za 900, gdzie w xkomie i innych sklepach wciąż