Wpis z mikrobloga

@ddzwon: no fakt. nie nazywa się to vat. ale jednak podatek od sprzedaży jest. Różnica jest taka, że w USA posługują się cenami netto.

A co do czytego VAT - to myślą o tym już od dobrych 10 lat.
no fakt. nie nazywa się to vat. ale jednak podatek od sprzedaży jest.

@krzysztof-es-545: Ehhh. Jest duża róznica:
A) Nazwa
B) Sposób naliczania
C) Wysokość podatku
Poszukaj informacji na sieci czym jest podatek stanowy. W jego skład wchodzi kilka podatków, w tym również ten od sprzedaży. Jeśli dobrze poszukasz to znajdziesz info, że każdy stan ustanawia wysokość tych podatków samodzielnie, z czego niektóre stany mają 0% stawkę podatku sprzedażowego (z czego
- Starcraft - poza Koreańczykami nikt w to nie gra, esportowo też prawie nie istnieje, nic ciekawego nie oferuje, brak jakiegokolwiek rozwoju.

@frikuu: TSOOOOOO
Chyba, że mówisz o Starcraft I. Jeśli chodzi o Starcraft II to ma olbrzymią rzeszę fanów, Polacy odnoszą sukcesy na arenie międzynarodowej i świetnie się ich ogląda (w pierwszej dwudziestce graczy niekoreańskich jest 3 Polaków). E-sportowo gra wypada świetnie, jako RTS nie ma żadnego realnego konkurenta. Śledzę
@Joii: w starcrafta 1 nie grałem, ale w sc2 pogrywam od kilku lat i to jedyna gra, która mnie zainteresowała. Lubię rywalizację, a mój mózg lubi pracę na najwyższych obrotach.