Aktywne Wpisy
Antybuka +64
Żyłem w 5 miastach w Polsce i tylko w Warszawie jest tak dużo ludzi odklejonych od rzeczywistości xD
Piszcie swoje historie xD
1.
Piszcie swoje historie xD
1.
dzimmerman +119
Może mi ktoś wyjaśnić jak ta zmiana którą wypuściło CrowdStrike przeszło testy skoro skuteczność udupiania maszyn jest praktycznie 100 procent?
#informatyka #crowdstrike #microsoft #awaria
#informatyka #crowdstrike #microsoft #awaria
mam problem z ubiorem/strojem rozumiem że ma najpierw być druga skóra typu leginsowo lajkrowa a na to dres lub też coś innego lub coś dodatkowego
ile powinno być tych warstw żeby wdychać świeże powietrze, biegać, pocić się, nie zmarznąć i nie rozchorować się od mroźnej temperatury.
#bieganie
Nie potrzebujesz buk wie jakiej termo bielizny. Czasem wsytarcza zwykle spodnie, do tego koszulka i bluza. Tylko niech to nie bedzie z bawelny, ale z technicznego materialu.
Bawelna to zlo.
@nalej_mi_zupy: @waciak: @PurpleHaze:
- spodnie długie dresowe
- koszulkę termoaktywną + podkoszulek biegowy i w zależności jeśli jest poniżej 0, to dokładam jeszcze stary sweter (dziury gdzie się da, ale jest w miarę fajny do biegania).
Dodatkowo biorę ze sobą polar lub coś takiego, aby założyć w miarę szybko po bieganiu.
W zależności od pogody: czapkę do biegania (później zmieniam na "zwykłą) - ale to tylko gdy jest faktycznie naprawdę zimno i to taką leciutką czapeczkę, aby uszy
@RoadToEnd: nie rozumiem co ty tutaj piszesz...
Jesli oczekujesz porady idz tu i tu kup te rzecz a potem zaloz, to nikt zdrowo myslacy ci takiej porady nie udzieli.
Ja biegam w krotkich spodenkach i lekkiej bluzie + koszulka do 0-3 stopnie. Ktos inny w takim zestawie i przy tej temperaturze nie uciagnie nawet 500m. Inne odczuwanie ciepla, poziom
z mojego doświadczenia w okresie letnim, był trening w miejscu w obrębie metra kwadratowego, a czynnik atmosferyczny był cały czas taki sam z stąd ta trudność w okresie zimy.