Aktywne Wpisy

hinol666 +17
#limanowa autentycznie zaczynam się obawiać o swoich bliskich, niby szansa, że chłop wejdzie jakimś cudem do losowego domu i akurat będzie to mój dom jest niska, ale nie zerowa..

Kamenes +13
Ludzie tak łatwo to oceniają, a to przecież jest trudna akcja. Ten morderca jest na swoim terenie, zna każdy zakamarek, bo on tam żył, jest noc i przez to policjanci nie mogą za bardzo strzelać, podobno morderca ma b--ń dalekodystansową - jak przeprowadzić akcję tak, żeby żaden policjant nie został zabity? To trudne, współczuję im tego.
#limanowa #kryminalne
#limanowa #kryminalne

#bekaztransa
źródło: comment_uFUT2LgVNYf0jAvgMYHw0NiB7CupU05t.jpg
PobierzPopularne zwłaszcza u osobówek. O duży mnie wyprzedza, to przyspiesze nie bede mu przeszkadzać ヽ( ͠°෴ °)ノ
@wezsepigulke: odpuszczanie to kwestia kultury jazdy. Wiadomo, że jak ktoś dużo szybciej to nie ma potrzeby... ale jak tak męczy... szybszy nieznacznie... wg przepisów nie powinien wyprzedzać... ale odpuścić mu.
Potem drogowcy zakazy wyprzedzania jebią...
@przeeemoooo:
Skoro jeździcie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak wlecisz w stado wron, kracz jak one!
@wezsepigulke: a to nie jest czasem tak, ze teraz to Polacy jeżdżą na niemieckich blachach a Ukraińcy na Polskich?
Chyba tak jest.
Mi wydaje się to, że w tych czasach to rejestracja nie mówi wiele. Ma blachy z łodzi... po katowicach jeździ...bo w lodzi kawalerka po babci... a na niemieckich polonusy zajrzeli do rodziny...albo turysta ( ͡° ͜ʖ ͡°