Wpis z mikrobloga

#pcmasterrace #informatyka #pytaniedoeksperta #komputronik #morele #xkom

Moja historia z tymi trzema sklepami:
* Morele mnie jeszcze nie zawiodło, ale ciągle słyszę narzekania na ten sklep.
* Komputronik mnie raz zawiódł z zamówieniem, ale dorzucili gratisa więc można im wybaczyć.
* X-KOM #!$%@?ł po całości jak obiecali dostawę komputera w tydzień, a przyszedł po 2 miesiącach i jeszcze grozili sądem za nieprzyjęcie zamówienia.

Jestem ciekaw jak to u mirko-społeczności jest.

Co preferujesz?

• Morele.net 34.1% (43)
  • Komputronik 8.7% (11)
  • X-KOM 57.1% (72)

Oddanych głosów: 126

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JamesMoriarty:
No.. to nie tylko Tobie tak x-kom #!$%@?ł :P RTX dostarczali mi 3 tygodnie. Tyle szczęścia, że odkopałem gdzieś maila od nich dzięki któremu mogłem anulować zamówienie i zamówić w innym sklepie (karta była 2 dni później).
  • Odpowiedz
@JamesMoriarty: U Komputronika nic nie zamawiałem nigdy. Morele wielokrotnie i jest ok. Raz tylko na zwrocie pieniędzy chcieli mnie wyciulać. Wmawiali mi że podałem zły numer konta co nie było możliwe bo kopiowałem prosto z aplikacji. Sam musiałem się odzywać co z moją kasą, bo sami przez dwa tygodnie nie raczyli się odezwać.
W X-Kom zamawiałem raz, wszystko było spoko. I dosyć szybko.
  • Odpowiedz
W Morele zamówiłem dwa zestawy i głównie co #!$%@? to termin dostawy. Jeden to jakoś niedługo ale drugi komputer to dobrych kilkanaście dni później. Na plus, że do dzisiaj (odpukać) wszystko działa a same komputery były ładnie złożone.

Komputronik to mnie "#!$%@?", że mają inne ceny stacjonarnie a inne przez internet. Kilka razy naciąłem się, że poszedłem bezpośrednio do punktu bo mam blisko, chciałem coś szybko a tu cena wyższa. Trzeba zamówić
  • Odpowiedz
@JamesMoriarty: dostałem kiedyś niesprawną grafikę z moreli wyglądało na to jakby była po jakimś zwrocie. Nic nie kupowałem w komputroniku. Na xkom nie mogę narzekać. Poza tym kupowałem troche w agito, obecnie ten sklep nazywa się emag. I w agito najszybciej plus najlepiej zapakowane.
  • Odpowiedz