Wpis z mikrobloga

Mirki dostałem alert dzisiaj, że bitcoin spada, cieszę się bo chciałem wejść kupić :D

Pytanie brzmi, czy był jakiś konkretny news dlaczego spada :) ?
Np. zastrzelili Satoshiego czy coś takiego?

#kryptowaluty #bitcoin
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wex009: Już wiemy, że prawdziwy Bitcoin to ten obecnie nazywany Bitcoin Cash Satoshi Vision. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Możesz go kupić na Poloniex za jedyne 75 dolarów. Nie ma co przepłacać. Kupuj tylko prawdziwego Bitcoina z certyfikatem Craiga Wrighta.
  • Odpowiedz
@drakkar: rozumiem, że certyfikat Craiga Wrighta wystawia Craig Wright Company :D?
Moim zdaniem te spadki się zatrzymają, no chyba, że Craig Wright ma taka moc przebicia (Dlatego zastanawiam się czy wejść :D )
  • Odpowiedz
@wex009: zbiegł się koniec trójkąta narysowanego przez Tona Vaysa (coś jak to w załączonym obrazku) z "hash war" w 4 co do wielkości kryptowalucie (BCash albo inaczej Bitcoin Cash, zależy kto nazywa). Za około 2h się okaże kto wygra tą walkę na moc obliczeniową. Bitcoin jest w mediach przedstawiany jako Bitcoin i inne kryptowaluty, więc i Bitcoin dostaje. Ogólnie dość ciekawe będą najbliższe dni dla osób w jakiś sposób zainteresowane
pant4deusz - @wex009: zbiegł się koniec trójkąta narysowanego przez Tona Vaysa (coś j...

źródło: comment_8vvig22Bzhl6RfScCJpm7RCidEKzB8IQ.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Ok, ale to czemu Bitcoin Cash jeszcze nie rośnie

@wex009: kto może ten sprzedaje żeby mieć chociaż na skarpetki pod choinkę. Do skarpetki wkłada się dolary. To zapewnia najkorzystniejszą stopę zwrotu.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@wex009: Miałem teorię że krypto zawsze reagowały wzrostami na spodziewane kryzysy w światowej gospodarce. A tu właśnie gruchnęła wieść, że May dogadała się z UE na temat brexitu. Więc nie ma po co ewakuować się na krypto.
Ale im tam się właśnie zaczęło teraz psuć, to porozumienie pewnie nie przejdzie, a krypto dalej spada.
  • Odpowiedz