Wpis z mikrobloga

Siemka Mireczki!

Mój najnowszy film. Nagrałem i wyedytowałem galę Muay Thai w Kristiansand. (miasto w którym mieszkam w #norwegia ) trochę #chwalesie bo mi się podoba, ale jestem też ciekaw Waszej oceny. Zapraszam do oglądania, komentowania i subskrypcji kanału. Pozdrawiam jak zwykle ciepło cuda_maker! ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:

#filmmaking #filmowanie #boks #mma #cuda_maker #muaythai #tworczoscwlasna
cudamaker - Siemka Mireczki!

Mój najnowszy film. Nagrałem i wyedytowałem galę Muay...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cuda_maker: Ja bym zrobił z tego max minutowy klip. Jest tu sporo podobnych ujęć. Wybrałbym te najlepsze i skrócił. Ogólnie spoko. Nad napisami bym jeszcze popracował. Pozdro :)
  • Odpowiedz
@eltimero: dzięki za uwagi. W punkt z długością klipu. Zależało mi żeby polazać jak najwięcej zawodników trenerów. Poza tym mam problem z okrajaniem materiału. Pracuję nad tym ale jak widać jeszcze za mało. Co do napisów to może podrzuciłbyś ciekawy tutorialik? Te mi się już znudziły. Nie bardzo wiem gdzie szukać inspiracji ;) pozdrawiam!
  • Odpowiedz
@jasonfly: Nie mogę polecić żadnego pewniaka bo nje mieszkałem w stolicy nigdy. Niemniej jedna ze szkół z Oslo, a konkretnie „Oslo Fight Center” (OFC) wystawiała zawodnika, który wygrał walkę. Trenerka to ta sympatyczna czarnoskóra dziewczyna z 2:08. Możesz tam spróbować. Pozdro!
  • Odpowiedz