Aktywne Wpisy
KingaM +1
Zaraz to usunę bo nie ma sensu się odpalać i #!$%@?ć i słuchać lustracji. Czy w tym kraju wszyscy faceci są #!$%@?ęci, czy może to ze mną coś jest grubo nie tak, bo oczekuję odrobiny szacunku i traktowania mnie przez mężczyzn jak równej, a nie biednej, zagubionej sieroty, sexy-wampa czy opiekunki domowego ogniska? Ja wiem, że Polska mentalnie jest na dalekim Wschodzie, gdzieś w okolicy tajgi syberyjskiej, ale come on. Zastanawiam się,
next4322 +857
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Statystyczna #p0lka ma przeciętną (jak nie gorzej) urodę na tle europejskim oraz 5 iq. Ani z taką nie porozmawiasz. Niezdolna do uczuć wyższych. Zwykły worek na spermę. Co się dla niej liczy? Zawartość portfela + wygląd zewnętrzny.
Jako Polak wstyd mi za Polki
Jak jeszcze ruchałem rekreacyjnie p0lki zawsze największą radochę sprawiało mi obserwowanie jak wielkimi są materialistkami. Nigdy nie liczyło się kim jesteś albo czy masz coś ciekawego do powiedzenia. Zawsze od pierwszych milisekund p0lka próbowała oszacować twoją wartość finansową i wyliczyć ile będzie w stanie się nachapać.
Po kilku minutach zawsze rozmowa schodziła na pytania typu:
- gdzie studiowałeś (czy masz dobry zawód, który pozwoli mi się nachapać)
A co do ciekawości pracy to imo jest to bardzo względne. Ja uwielbiam to co robię zawodowo (IT+ pośrednictwo w międzynarodowym handlu, a więc też troszkę ekonomia) ale dla większości kobiet wydaje się to średnio ciekawe :)
Z drugiej
1. Brak linka do źródła.
2. Każde badanie aktywności zawodowej ma podział na płci i wiek.
3. 56% aktywności dla całej populacji może być równie dobrze wypadkową 67% pracujących mężczyzn i 45% kobiet, albo jakiejś innej proporcji.
4. Jaka metodologia i kto robił badania? Eurostat? Urząd Pracy? BAEL? Z doświadczenia wiem, że eurostat powinien być najlepszy, dane UP można wyrzucić do śmieci, a