Aktywne Wpisy
Maurelius +548
Polak nie wierzy. Polak wierzy, że 4-dniowy tydzień pracy zawali gospodarkę, licytuje się z innymi przedstawicielami swojej robotniczej klasy społecznej kto ma większy z-------l w życiu i prześciga się z innymi w lizaniu butów wiecznie poszkodowanym pciembiorcom.
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
#ekonomia #gospodarka #antykapitalizm
Regaziatko +244
Format:
PRO/SEMI/AM - Kto? - Co? - Kiedy/gdzie? - obowiązkowo podajemy czas zdarzenia z replaya wzorcowego.
Wzorcowe Replaye - TUTAJ
wszystko się teraz uploaduje będzie max 15min
Na zgłoszenie incydentów macie czas do poniedziałku do godziny 23:59
#acleague
Sprawca: mknbl
Inni uczestnicy: Piast, fifa2195.
Mknbl zaczął wyprzedzanie poza torem, następnie będąc już prawie na równi ze mną (znajdował się wtedy nadal poza torem) puknął mnie w tył co spowodowało lekkie zawirowania a następnie mijając mnie zaczął skręcać do lewej strony powodując solidny wypadek w którym najbardziej poszkodowanym był fifa2195. Jest to skrajnie nieodpowiedzialne zachowanie i próba wyprzedzania za wszelką cenę. Takie zachowanie jest kompletnie nie na
Sprawca: Denan06
Inni uczestnicy: Piast
Denan06 hamując do pierwszej szykany miał dosyć dużą prędkość i trafił mnie w tył powodując spin. Prędkość miał na tyle dużą, że nie rozumiem czemu odbijał do środka zakrętu hamując zamiast polecieć prosto i uniknąć kontaktu. Straciłem w ten sposób 2 pozycje, było by tego więcej gdyby nie druga kraksa obok nie związana z nami.
Nagranie poglądowe: https://www.youtube.com/watch?v=2M0faX4jA5c&feature=youtu.be
Sprawca: pimpeek
Mocne uderzenie w tył przy wejściu w Parabolica, po czym piruet i strata kilku pozycji. Dosyć lekkomyślne zachowanie.
Sprawca: Denan06
W momencie hamowania do zakrętu Denan zostawia absolutnie zero miejsca do pokonania łuku mimo to, że jesteśmy na równi przed samym zakrętem i mam prawo do wewnętrznej na tym zakręcie. Wykonuje taki manewr jakby jechał sam i wchodził normalną linią wyścigową. Tracę w efekcie ponownie 2 pozycje + tą którą mógłbym zdobyć po wyprzedzeniu Denana.
Nagranie poglądowe: https://www.youtube.com/watch?v=akGtkbrS-tI&feature=youtu.be
Sprawca: adi011
Przedostatnie okrążenie bodajże, uderzenie w tył przed Parabolica, w rezultacie utrata wywalczonej pozycji na rzecz adi011.
1. Kto? Diego
Co? Na prostej przed Variante Ascari zostaje podcięty w tył przez wyżej wspomnianą osobę, przez co tracę kontrolę nad autem i myszkując tracę 7 pozycji jak dobrze policzyłem. Jechałem swoją linią, nie wepchnąłem się na niego ani nic.
Czas: 2:45
2.
Kto: Denan06
Co: Na wyjściu z T1 uderza w mnie tył, powodując obrót.
Czas: 20:30
https://gfycat.com/AdventurousArcticAfricangroundhornbill
Komentarz usunięty przez moderatora
PRO - 1:45 - fifa2195 uderza na T1 Sumka spychajac go na pobocze a auto Sumka spycha mnie - strata 4-5 pozycji i spadek na koniec stawki
PRO - 3:58 - doganiam fifa2195 ktory przed T1 zalicza problemy i niefortunnie wraca na tor wprost w moja linie jazdy na dohamowaniu. Kontakt i wylatuje poza tor + zaliczam ciecie T1 na wprost.
PRO - 12:23 - Lucjan Prochnica przestrzliwuje lekko T1 i ratujac sie robi mi
W dodatku bezczelnie powodujesz kolizję i twierdzisz, że Piast "szeryfuje" mimo iż
Sprawca: mknbl
Jako dublowany kierowca fajnie zjechał na bok i zwolnił, ale potem nie wyhamował i uderzył mnie w tył, co spowodowało obrót.
Sprawca: MrPollmann
Wcisnął się od wewnętrznej nie zostawiając mi miejsca, mimo że byłem z przodu. Kilka zakrętów dalej w niezbyt elegancki sposób odzyskałem pozycję - w zamieszaniu związanym z byciem dublowanym przez mazdy było ciasno i puknąłem MrPollmann'a w tył i ten wyjechał szeroko w parabolice. Ostatecznie skończyliśmy wyścig na pozycjach sprzed obu incydentów.