Wpis z mikrobloga

Czy ja się kiedyś doczekam dobrze zorganizowanego święta niepodległości w przyjaznej, radosnej i bezpiecznej atmosferze, czy w tym smutnym jak rogal kraju 11.11 zawsze będzie utożsamiany z kretynami wykrzykującymi rasistowskie hasła, chłopcami-ONRowcami szkalującymi homo-żydo-mason-euro-lewo-eko-wege lobby odpowiedzialne za ich życiowe porażki i uciśnienie, śpiewaniem patriotycznych pieśni typu „#!$%@?ć TVN” albo „smierć wrogom ojczyzny i im podobnych? (,)

#marszniepodleglosci #neuropa #bekazprawakow
  • 29
@Snuffkin: przecież w marszu niepodległości idą normalni ludzie, często rodziny z dziećmi. Kibole to jest jakiś odsetek. Słyszysz o nich bo media muszą o czymś mówić. To jest tak samo jak ze zboczeńcami na prądach równości. Zdarzają się, ale czy należy oceniać wszystkich przez pryzmat części?
@krzych0: To i tak nie powód żeby odmawiać normalym ludziom przejścia w marszu. Jeśli by się wydało że w jakimś marszu równości idzie grupa pedofilów to też zakazałbyś całego marszu?
@Blackhorn: a czy spodziewasz się ze pedofile krzyczeli by na cały kraj „dajcie mi 9cio letnie cipki?”. Nie mam problemu z tym ze w tłumie idzie nawet sam Adolf Hitler. Ale udawanie greka przez organizatorów i śmianie się prosto w twarz wszystkim ze my nie znamy tych w kominiarkach, nie wiemy kto krzyczał #!$%@? xxx (wstaw cokolwiek), te saluty to nam się z niczym nie kojarza etc.
Daj spokój, traktujmy się
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Snuffkin: bez względu kto by taki marsz zorganizował to jeśli będą na nim flagi biało czerwone, a nie różowe (marsz który organizował Komorowski), to i tak media podłapią jedną jedyną negatywną osobę i pociągnął to pod cały marsz, a lewicowe NPC i wykopowe ojkofoby będą powtarzać w kółko wciąż te same, pojedyncze słowa