Wpis z mikrobloga

Ale mnie te przegrywki w-------ą
Cały czas tylko marudzenie, depresja, komputer, dom i pocieszenie się w stylu "jestem 2/10 co mam zrobić.." "trzeba mieć kwadratową szczękę" "laski lecą na auto i klatę".
To jest wytłumaczenie waszego j------o lenistwa.
Kiedy wy mówicie że teraz chad ora jakaś laske w dupe to nie zauważacie tego że ten chad z---------l na swój sukces. Kiedy popijacie cole original on pił jakieś szejki proteinowe, kiedy wbijacie lvl na jakiejś g---o gierce on kończył trening a kiedy wy idziecie spać on idzie do klubu.
Nie robicie nic w kierunku tego żeby wskoczyć lvl wyżej w społeczeństwie.
Nie walczycie o swoją wartość xd
To kim teraz jestem jest sumą tego co zrobiłem w przeszłości. ZAPRACOWAŁEM SOBIE NA TO BY BYC KIM JESTEM I PRACUJĘ DALEJ ZEBY NIE SKOŃCZYĆ NA TYM POZIOMIE.

Jesteście jak bronzy w lolu, po prostu utkneliscie w tej lidze i nie robicie nic żeby z niej wyjść
#przegryw
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

co w tym glupiego

@Gowniak2: nie no, jeżeli to troll to spoko, ale jeżeli serio tak myślisz, to przestań sobie takie g---o wkręcać do głowy, bo ci tak zostanie. Nie dość, że na starość nie będziesz wysoki, to dodatkowo będziesz sobie zajmował głowę jakimiś chorymi wkrętkami.
  • Odpowiedz
@Zapaczony: xddd ty nie wiesz nawet o co ci chodzi
Wzrost jest najważniejszy a będąc niski nie ważne czy będę sobie zwracał tym głowę to i tak nie będę miał najważniejszej cechy a co za tym idzie będę odpadam więc przegrałem życie przez wzrost.
Więc mój wpis był w 120% logiczny i sensowny
  • Odpowiedz
@Gowniak2 mam kumpla który ma 172 cm i jest chadem jak c--j, puka częściej laski niż w drzwi do kibla pytając czy zajęte, siłka, pewność siebie, dobry fryzjer i do gościa się lepią, więc nie p-----l, że poniżej 180 to automatycznie przegryw xD
  • Odpowiedz
@misiorozpusty: Ale ty koleś nie czaisz np. pojęcia depresji i wielu innych czynników, zgodzę się z tobą że cześć mogłaby ruszyć dupę, ale wydaje mi się zdecydowana większość z nich ma problem o wiele głębiej niż ci sie wydaje, i dla ciebie jest to takie proste a dla nich już nie, nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz
  • Odpowiedz
@misiorozpusty: nie znam Cię, ale bardzo prawdopodobne, że na twój sukces złożyły się warunki zapewnione przez rodziców, ich pieniądze i losowe szczęście. Praca jest ważna, ale łatwiej się ją wykonuje, kiedy masz zapewnione odpowiednie warunki.
  • Odpowiedz
@umcyk: twoim kolesiem nie jestem, tak samo nie wieesz co ja przeszedłem depresja, s---------o mamy, uzależnienie od narkotyków. Myślisz że piszę to z d--y ale ja naprawdę wygrałem życie, mój mały sukces którego nikt mi nie zabierze pis joł
  • Odpowiedz
@Idzpanwchu: zapalnym cię na ulicy z ziomkani(patusy) to bym cie zabil leszczu
NIC NIE WIESZ. SIEDZISZ NA TAGU OD 20 H
NIE MASZ POJĘCIA CO TO ZNACZY PRZEGRYW

ALE O PRAWDZIWYCH NIESZCZESNIKACH typu jarus z chłopaków do wziecia
  • Odpowiedz