Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +221
Trochę nie czaję bólu dupy o wystąpienie tych 2 lasek w DD TVN.
W sumie gadały sensownie:
- przegryw jest samotny
- przegryw nie ma do kogo się odezwać
- terapia #!$%@? daje bez pomocy otoczenia
- przegryw bywa przegrywem przez obiektywne problemy fizyczne (aka #!$%@? genetyczne)
- przegrywy na grupach niby się wysł#!$%@?ą ale nie motywują do poprawy swojego losu
- nie każdy przegryw to mizogin, nie każdy mizogin to przegryw
W sumie gadały sensownie:
- przegryw jest samotny
- przegryw nie ma do kogo się odezwać
- terapia #!$%@? daje bez pomocy otoczenia
- przegryw bywa przegrywem przez obiektywne problemy fizyczne (aka #!$%@? genetyczne)
- przegrywy na grupach niby się wysł#!$%@?ą ale nie motywują do poprawy swojego losu
- nie każdy przegryw to mizogin, nie każdy mizogin to przegryw
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Nie mam
@pawlo74: a ty dalej próbujesz toczyć jakieś wojenki, ja nie wrzuciłem tego żeby pokazać wyższości
Ja mam podejrzenie co oni robią, biorą z zatwierdzonego bloku 100 najdroższych (jeżeli chodzi o zapłacone fee) transakcji i na bazie tego generują
@bekazplatnychtypow: co? czy to ja robię wpisy o wyższości bitcoina nad altem? Napisałem co sądzę o argumencie opłat. jest idiotyczny. Opłaty są niskie czyli alta nikt nie używa a jeżeli opłaty będą zawsze niskie to alt jest fiatem z inflacją. Anonimowość? Co z tego, że anonimowy skoro inflacyjny fiat, który nie będzie trzymać wartości?
Dlatego jestem w bitcoinie bo nie chciałbym mieć do czynienia z takimi śliskimi koleszkami jak ty, jesteś politykiem. Twoje tanie chwyty pozostaw dla nowych. I naganiaj na swoim tagu
Komentarz usunięty przez autora