@MatiOfficial: Ja dodaje trochę wody - ale tak naprawdę kapeczkę! - i bardzo energicznie wstrząsam. Powtarzam aż konsystencja będzie taka, że keczup będzie powoli wylewał się sam ze środka. Tylko trzeba bardzo ostrożnie nalewać wodę bo jak dasz za dużo to dostaniesz sok pomidorowy. Najlepiej tak nalewać małą łyżeczką. Można też dać trochę oliwy - lubi się z pomidorami.
#przegryw sylwetka 20 letniego chuopa pijaka z powiatowego. Morda brzydka od urodzenia, bęben #!$%@? od nałogowego chlania browarów, łapa nabita od walenia konia i boazeria zestarzała od PRLu ( ͡°͜ʖ͡°)
źródło: comment_UvXdTNJkReS68TGpeUgGHnaJgXmS12Iw.jpg
Pobierzźródło: comment_9aYLxk9cAL5TvZ5MDYlUhrvqFnuOqW5s.gif
Pobierzźródło: comment_7izbwIeM5Hio7zMDGvxga7dV4WsMPEE4.jpg
Pobierz(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ja dodaje trochę wody - ale tak naprawdę kapeczkę! - i bardzo energicznie wstrząsam. Powtarzam aż konsystencja będzie taka, że keczup będzie powoli wylewał się sam ze środka.
Tylko trzeba bardzo ostrożnie nalewać wodę bo jak dasz za dużo to dostaniesz sok pomidorowy. Najlepiej tak nalewać małą łyżeczką. Można też dać trochę oliwy - lubi się z pomidorami.
https://www.thisisinsider.com/trick-for-how-to-get-ketchup-out-of-glass-bottle-2016-8