@Cointreau: i w dodatku jak ekonomicznie! Mniej miejsca zajmuje kolumbarium niz jednakowa liczba miejsc grzebalnych w ziemi, to tego gustowna urna, ktora bez problemu mozna przeniesc w razie potrzeby, bez calej operacji jaka jest ekshumacja. Same profity ( ͡°͜ʖ͡°)
@Zarzadca: no chyba że główny zainteresowany się pod ciężarówkę wpakował, np by wyegzekwować swoje pierwszeństwo, to wtedy z tym widzeniem może być trudno
i w dodatku jak ekonomicznie! Mniej miejsca zajmuje kolumbarium niz jednakowa liczba miejsc grzebalnych w ziemi,
@paintingskywithstars: Może się jednak pojawić problem czysto organizacyjny przy obchodach święta zmarłych. Mniejsze odstępy, mniejsza powierzchnia więc jak do każdego grobu przyjdzie większa rodzina to może zrobić się ciasno. A z doświadczenia wiem że takie grupy raczej nie spoufalają się ze sobą.
Wiadomo że lepiej byłoby szybko zapalić znicz, ewakuować się do domu i
@Zarzadca: wolę być skremowany i żeby urna sobie stała w takiej eleganckiej ścianie (nie wiem jak to się nazywa konkretnie), niż żeby robale mnie zeżarły i płyty pękały.
źródło: comment_zPFjw7upiZbxOpvJNxldjv89OBZKttHZ.jpg
Pobierzźródło: comment_9GSAaRVzYAGQNCnvazA74c4t8oFY1uQp.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@Zarzadca: no chyba że główny zainteresowany się pod ciężarówkę wpakował, np by wyegzekwować swoje pierwszeństwo, to wtedy z tym widzeniem może być trudno
@paintingskywithstars: Może się jednak pojawić problem czysto organizacyjny przy obchodach święta zmarłych. Mniejsze odstępy, mniejsza powierzchnia więc jak do każdego grobu przyjdzie większa rodzina to może zrobić się ciasno. A z doświadczenia wiem że takie grupy raczej nie spoufalają się ze sobą.
Wiadomo że lepiej byłoby szybko zapalić znicz, ewakuować się do domu i