Wpis z mikrobloga

@plaisant: dlaczego, to fajne jest, cala ta zabawa w krypto jest warta tych pieniedzy, te zwroty akcji, te tajemnicze postacie, te szpiegowskie intrygi. Powyzej pisalem ze ten caly Bruno, to postac jak grupa WOLF z "Przygod kapitana Klosa"
  • Odpowiedz
@plaisant: zawsze potarzam: 80%-BTC. 20% w shity Jestem dumnym posiadaczem PRL w ilosci 1.5% mojego ciezko pozyczonego kapitalu. Za taka kwote mam wysmienita rozrywke. PRL tooothemooooon..... i SHL tez hehe
PS. moj shit wzrosl dzisiaj 525%- mial ktos a Was taki wynik kiedys. To beda radosne swieta "Wszystkich swietych"
co ja pisze, sorry, lece po leki
  • Odpowiedz
@Obruni: sam też siedzę w jednym z największych shitów i jest nie ciekawie, interesuje mnie tylko bitcoin i w 2019 lepiej żeby był jeszcze tani żebym się zdążył porządnie załadować, jak popatrze na cały kurs btc to przychodzi mi do głowy tylko jedna myśl...

3 LATA STAGNACJI podobnie do okresu od 2014 do 2017
  • Odpowiedz
@plaisant: 14/17 bylo po przekrecie mtgox ktora miala 70% rynku, poza tym bitcoin jest w zupelnie innej rzeczywistosci niz w 2014 kiedy byl zabawka dla geekow i niewielu ludzi o nim wiedzialo. Dzisiaj jest usadzony w saiadomosci zwyklych ludzi i inwestorow co wazne. Nie wierze w 3 lata. Robie to co Ty kupuje regularnie, bez wzgledu na cene. Shity- weselny giermek, kiedys fajnie to okreslil jako to kupowanie kuponu na
  • Odpowiedz
@Obruni: jest tylko jeden największy shitcoin ETH juz snuje plany jak sie tego pozbyć, interesuje mnie wymiana tego na btc , tak popatrzysz na ETH/BTC to widać że ETH zyskało mocno dopiero po bańce bo lud uciekł w eth potem z eth w xrp i dale w resztę shitów... teraz nie wiem co będzie a ja to kopie , jeszcze do kwietnia 6 miesięcy do puki daje coś ciepła (
  • Odpowiedz
@plaisant: no ETH to chyba najwieksza zagwozdka. Ciesze sie ze tego nie mam.Z jednej strony moze dno na poziomie 200$ jest uklepane i sprzedac treaz to sprzedac na max dolku, a z drugiej w 17 tym to kosztowalo 4$, wg mnie nie ma alta z trudniejszym wyborem w tej chwili. Ten caly Vitalik robi za bank centralny, co jest zaprzeczeniem ktypto, ale z kolei za ETH stoi 20mld kapitalizacji i
  • Odpowiedz
@Obruni: nie no tylko trzymać teraz, liczę na 600$ kiedyś , trochę tego mam, jak nie sprzedam to zostane z tym gównem, jeszcze POS może uratować tą krypto tak jak weselny pisał
  • Odpowiedz