Aktywne Wpisy
chwilowypaczelok +40
i to jest posiłek dla Chad wanna be a nie jakieś makdonaldsy dla #!$%@? z makaronem na głowie. Sos oczywiście ostrokeczupowy.
#przegryw #jedzzwykopem
#przegryw #jedzzwykopem
Jestem znudzona życiem i nie jest to zarzutka. Mam pracę marzeń, około 10k miesięcznie na rękę i jakoś tak nie chce mi się nic. Ileż można w robocie codziennie robić to samo. Ileż można kupować ciuchy, ileż można chodzić do restauracji gdzie obiad potrafi kosztować 120 zł. Już mnie to nie jara, coraz częściej wolę iść do turka na dobry kebs, a im podlejszy wystrój tym lepiej. Ostatnio byłam na Rynku w
Szczoteczki soniczne Alfawise zapewniają znakomitą higienę jamy ustnej dzięki mocnemu silnikowi (nawet 40 000 RPM) i końcówkom z materiałów dobrej jakości. Są bardzo popularne tutaj i z jakiegoś powodu przychodzi na nie bardzo dużo zamówień z Polski. Ktoś wie dlaczego? ¯\_(ツ)_/¯
W każdym razie mamy dla was specjalną promocję, pozwalającą kupić je w najniższych dotąd cenach.
➡️ Alfawise RST2056: Tylko 68,91 zł!
➡️ Alfawise RST2050: Tylko 34,44 zł!
➡️ Końcówki do szczoteczki RST2056 (3 sztuki): Z kodem zniżkowym GBYTBXX331 tylko 7,60 zł.
Taniej już nie nie będzie i pewnie szybko znikną, więc warto kupować. Nie będziecie chcieli wrócić do zwykłej szczoteczki!
#gearbest #promocje #chinskiecuda