Aktywne Wpisy

Tomek3322 +652
Ten człowiek powinien zostać w jakiś sposób uhonorowany, dzięki niemu w skali kraju zaoszczędzono ileś miliardów PLN na zapewne i tak spartolonej robocie, a wielu ludzi odkryło że ta budowlanka to żadna religia/czarna magia, tylko kwestia nauki.
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
Sam z Mariem na ekranie obok kładłem płytki w pokoju i zaoszczędziłem wtedy 1500 zł.
#budownictwo #budowadomu #budujzwykopem #januszebudownictwa #mariobudowlaniec
źródło: 74660_559425b82a07e
Pobierz
Kazdy d3bil ktory halasuje swoim szrotem Audi czy innym Mustangiem, a takze ci na motorach powinni z miejsca dostawac mandaty i prace spoleczne przy budowach.
Nie wiem czy tak w calej Polsce jest, ale kiedys gdy robilo sie cieplo nie bylo tak glosno i pelno prymitywow robiacych brum brum w nocy czy nawet w dzien. Teraz czesto na swiatlkach dzbany gazuja czy robia jak najwiekszy halas. Jakos w ciagu lat ich liczba
Nie wiem czy tak w calej Polsce jest, ale kiedys gdy robilo sie cieplo nie bylo tak glosno i pelno prymitywow robiacych brum brum w nocy czy nawet w dzien. Teraz czesto na swiatlkach dzbany gazuja czy robia jak najwiekszy halas. Jakos w ciagu lat ich liczba

Kupiłem kilka miesięcy temu, zjadłem może 100-200 gramów (waga chyba trochę przekłamuje) i odechciało mi się ćwiczyć.
Już prawie koniec roku, więc nie ma sensu zaczynać. Startuję od nowego ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Sprzedam za 85 zł + wysyłka dowolną formą, którą wybierzesz.
Wystawię na Allegro i dam mirkowi, który się zgłosi link do aukcji ;) Poza Allegro raczej nie ma sensu, ponieważ ceny paczkomatu idą automatycznie w górę.
Gwarantuję bardzo szybką i dobrze zabezpieczoną paczkę. Paczkomatem mogę nadać nawet dzisiaj ;) (byłaby możliwa darmowa wysyłka Allegro Smart, ale nie mam komentarzy na koncie i wtedy nawet jak wybrałem możliwość zwrotów to aukcja nie chce się oznaczyć jako Smart ;/).
Data ważności: 04/2019, smak: czekolada orzechowa.
Myślę, że sprzedam temu kto pierwszy się zgłosi, żeby było sprawiedliwie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bulkpowders #silownia #mikrokoksy #sprzedam
źródło: comment_ektI0CSItJfssfsns6N68T4DiwmQbgMx.jpg
Pobierzźródło: comment_T22YevAkjgc2cUHB43FjIO3C83OyaZXq.jpg
Pobierzźródło: comment_BOXfgHuvruJPKKrVb0sfNlJT61OwYj0L.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora