Jakiś czas temu wpadłem na pomysł produkcji alkoholu w domu (nie do picia, tylko dla hecy i z czystej ciekawości), dlatego piszę tu bo może ktoś się na tym zna i mógłby mi podpowiedzieć ile drożdży i glukozy należy w sypać, jak dużo wody i czy nakrycie tego kondonem to dobry pomysł
Jakiś czas temu wpadłem na pomysł produkcji alkoholu w domu (nie do picia, tylko dla hecy i z czystej ciekawości), dlatego piszę tu bo może ktoś się na tym zna i mógłby mi podpowiedzieć ile drożdży i glukozy należy w sypać, jak dużo wody i czy nakrycie tego kondonem to dobry pomysł
@AnonimowyKowalski:
źródło: comment_4SeS5S4lnf9ZKuPcmm1hEKodZj8Iunzr.jpg
Pobierz@AnonimowyKowalski: WTF, o rurce fermentacyjnej to słyszałeś? Jaki kondom, przecież musi być ujście dla dwutlenku węgla (ಠ‸ಠ)