Aktywne Wpisy

ninetyeight +684
4 miesiące bez alkoholu, dumny jestem ᶘᵒᴥᵒᶅ
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
i coraz mniej myślę o piciu, chociaż były różne momenty. pozdrawiam całe mirko jedziemy dalej
#alkohol #ninetyeight
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
xoxo900 +10
jestem tą mityczną szarą myszką, w szkole zawsze miałam dobre oceny, wzorowa uczennica, nigdy nie chodziłam na imprezy, siedziałam w książkach nawet w święta. Nie chodziłam na studniówki, miałam jedną koleżankę ze studiów, aktualnie zero znajomych. Jestem wycofana, małomówna.
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie
Czy mam powodzenie u płci przeciwnej? Nie, nikt mnie nie podrywał oprócz jednego creepy kolesia, który kiedyś dosiadł się do mnie na studiach i podrywał mnie w cinge'owy sposób wypytując o to gdzie

Ostatnio jakiś kretyn w 18stce położył torbę w przejściu na podłodze. Tramwaj szarpie, ciężko spojrzeć pod nogi bo tyle ludu nawalone. I w efekcie potknęłam się o tą jego torbę. W locie podziękowałam tłumowi w tramwaju - bo zamiast lecieć na spotkanie z podłogą zatrzymałam się twarzą na plecach jakiegoś gościa,
Może nie "Polska dla Polaków" bo to takie ksenofobiczne... Może "Polska dla Naszych"? "Nasi" to świetna idea. Trochę przysiądę wieczorem i postaram się zapisać kilka pierwszych postulatów nasizmu.
Co innego rozmowa przez telefon a co innego "SŁUCHAJ ANDŻELA #!$%@? BYŁAM U TEGO LEKARZA".
@Vinniczek: DOKŁADNIE - mówiąc krótko nie powinno być zakazu rozmów ale gdy użytkownik @Vinniczek powie "stop" powinien być natychmiastowy nakaz rozłączenia się
Komentarz usunięty przez autora
@Mag_: ja zawsze sciagam i klade na siedzeniu obok ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_C1fA3RaZexSzHF5WP8hTbn5g0tauUykA.jpg
Pobierz