Jak w tych czasach można nie mieć kobiety, gdy one same inicjują spotkania? Rozmowa z wczoraj.
Ale przyjdzie taki idiota z tagu #przegryw i zacznie się pluć że baby lecą tylko na wysokich i przystojnych chadów. Wam by się przydało leczenie w szpitalu psychiatrycznym, bo widać że wam się już całkowicie p----------o w głowach.
@kiera1: bo 99% nie inicjuje spotkania a na portalach randkowych są dla atencji. Po co same mają pajacowac kiedy mają dookola siebie wianuszek spermiarzy.
@MajorToJestKajor: mnie znaleziono w grze :| Mój kumpel teraz żonę znalazł na jakimś tam chacie o anime. A np znajomy który szuka ciągle na Badoo to znajduje same patuski albo księżniczki
@kiera1: no zajebiście proste odpowiedzi dajesz, szkoda tylko że w tygodniu nie mam na nic czasu (w weekendy w sumie też), więc na robotę póki co nie ma szans
@kiera1: Takie rozmowy (że dziewczyna zagaduje pierwsza) miałem tylko na gg, gdzie nie mam wstawionej fotki. Najczęściej szybko im przechodziło po krótszej rozmowie (bo rzadko pajacuje, choć staram się być komunikatywny i nielakoniczny) lub po wymianie fotek.
Ale przyjdzie taki idiota z tagu #przegryw i zacznie się pluć że baby lecą tylko na wysokich i przystojnych chadów. Wam by się przydało leczenie w szpitalu psychiatrycznym, bo widać że wam się już całkowicie p----------o w głowach.
źródło: comment_bC5Vn6wRtECJMNHYrYmo1K3zQFLRZYjO.jpg
Pobierzźródło: comment_39u6tEtN07YKej71irI97ZIczbWiDROI.jpg
PobierzMój kumpel teraz żonę znalazł na jakimś tam chacie o anime.
A np znajomy który szuka ciągle na Badoo to znajduje same patuski albo księżniczki
A dziewczyna znaleziona na chacie o anime to nie patuska ?
Czy naprawdę wszystko trzeba wam tłumaczyć? Aż tak jesteście nieporadni że mamusia musi za rączkę prowadzić?
źródło: comment_UybCVajzRq7h98JcptYvo3LZlqyZNo0u.jpg
Pobierz