Wpis z mikrobloga

Na świeżo po obejrzeniu #kler

Co mi się nie podobało:
- kamera trzęsie się jakby miało być trzęsienie ziemi (m Jak miłość lepiej nagrywają)
- cięcia w losowych momentach
- trzeszczenie jakichś metali żeby z kina szybciej ludzie wyszli
- tanie efekty cgi

Co mi się podobało
- Parę razy śmiechłem
- początek był nudny i się dłużył ale puźniej nabrało tempa więc fabuła raczej na plus
- postacie

5/10 #film
  • 5
@scorpio18k: Ufam twojej ocenie, chociaż filmu nie widziałem. Skąd tyle dobrych ocen? Dlaczego ludziom podobał się np. nowy pitbull, skoro w porównaniu do niego stary serial to było arcydzieło, a tak naprawdę solidny serial? Czy Polacy z roku na rok mają coraz gorszy gust?
@scorpio18k: I tak dodałeś z 1-2, napompowano balonik a efekt? Po mojemu słabo, niby wiele nie kłamią ale te stereotypy takie tanie, przewidywalne. Niby Gajos i Braciak nieźle, ale Więckiewicz to już tak średnio bym powiedział. Taka słaba „laurka” dla kościoła to już „drogówka” była dużo lepsza. Uwypukla problemy katolickiego ciemnogrodu, jednocześnie uruchamiając równie ciemny element lewoskrętny do klaskania... Po prostu nic ciekawego
@scorpio18k: I tak dodałeś z 1-2, napompowano balonik a efekt? Po mojemu słabo, niby wiele nie kłamią ale te stereotypy takie tanie, przewidywalne. Niby Gajos i Braciak nieźle, ale Więckiewicz to już tak średnio bym powiedział. Taka słaba „laurka” dla kościoła to już „drogówka” była dużo lepsza. Uwypukla problemy katolickiego ciemnogrodu, jednocześnie uruchamiając równie ciemny element lewoskrętny do klaskania... Po prostu nic ciekawego. @r4do5: