Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +981

Trabancik +720
Przypominam z rana żeby w pracy robić tylko tyle za ile wam płacą, nie mniej nie więcej. Żadnego wychylania, robienia dodatkowej pracy za darmo, nie #!$%@? innych. #pracbaza
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
Że od czasów spiny Boxdel vs Polak kiedy adi płakał na streamie, że prał bombelowi gacie a on go zdradził z guralem, to na Wykopie polaka jako tako nie hejtowano. Wiadomo, że były z niego śmieszki jak z całej reszty jupiterow, ale nie było jakiś akcji przeciwko niemu.
Malo tego. Jak była aferka z Multipla w yt shore czy fame house to wykop bardziej szanowal Polaka niż Multiple.
A przed gala Fame MMA dużo ludzi kibicowalo i stawialo na Polaka a nie na Malczynskiego.
A ci kuhwa wszyscy wielcy znawcy pokroju orAtora i raka-spasinskiego wmawiaja dzieciakom, że ta akcja z kobietą z roksy i matka polaka to jakaś zaplanowana akcja i wielkie uderzenie w Polaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pytanie tylko co on takiego niby zrobił w ostatnim czasie, że ktoś go zaatakował.
To wyszło samo z siebie. Po prostu wyplynelo jakieś info na światło dzienne a ludzie zaczęli dochodzić prawdy.
Której póki co nie doszli...
Amen.
#danielmagical #patostreamy #bekazpodludzi #adrianpolak
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
BTW jeśli chodzi o samego Polaka to mam wrażenie, że w ostatnich miesiącach zmienia się gościu na lepsze. Były buty na konferencji, ale tak oczywiste to było, że aż śmieszne. Polak wydaje uczyć się na błędach i wg mnie poprawia się. Mogę się jednak mylić. Ciekawe jak Mirki widzą całą