Aktywne Wpisy
#ukraina #wojna
Mam wieloletnie doświadczenie w pracy z Ukraińcami, mianowicie kieruję projektami budowlanymi, gdzie jak wiadomo, posiłkujemy się pracownikami z Ukrainy w stopniu znacznym, wręcz strategicznym. Miałem z nimi do czynienia jeszcze przed wojną, jak również w jej trakcie. Uważam, że w swoich codziennych zachowaniach i postawach Ukraińcy niczym nie różnią się od r0sjan. Nie piszę tu o zachowaniach szczególnych i wyjątkowych jak najeżdżanie innego kraju czy też zabijanie niewinnych ludzi. Tutaj
Mam wieloletnie doświadczenie w pracy z Ukraińcami, mianowicie kieruję projektami budowlanymi, gdzie jak wiadomo, posiłkujemy się pracownikami z Ukrainy w stopniu znacznym, wręcz strategicznym. Miałem z nimi do czynienia jeszcze przed wojną, jak również w jej trakcie. Uważam, że w swoich codziennych zachowaniach i postawach Ukraińcy niczym nie różnią się od r0sjan. Nie piszę tu o zachowaniach szczególnych i wyjątkowych jak najeżdżanie innego kraju czy też zabijanie niewinnych ludzi. Tutaj
202492 +4
Komentarz usunięty przez autora
@Keleos: no nie wiem, ja ostatnio mam niesamowitości w robocie i nawet na alkohol nie bardzo mam ochotę, bardziej na energy drinki i herbatę.
zalezne to od szefa czy da nam w piatek wolne (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@sikzmiednicy: masz rację kumplu. Bez niej to nie to samo
Mi nie pasuje tylko 10/11 listopada. Tak to zawsze i wszędzie
@Keleos długi weekend brzmi świetnie, akurat zjeżdżam do domu
@Caarolin: spoko spoko ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
a właśnie, ostatnio nie było @lunaexoriens, to tak wołam tylko aby się orientował co się dzieje.
Nie trzeba nic wielkiego planowac, mozna sie tak zwyczajnie spotkac tego 3.11 na dwa piwa i ugadac plan na dalszy termin, cos wiekszego
@zolwixx: może jakaś degustacja whisky ?