Aktywne Wpisy
aa-aa +379
Jakaś małpa w radiu teraz właśnie opowiada jak to Polacy będą szczęśliwi gdy będą nosić toboły z butelkami do sklepów, chodzi o tą kaucję, no ja jestem bardzo szczęśliwy nie wiem jak wy
WielkiNos +38
Wydziarasy szukają sposobów na przykrycie tatuaży, bo już im się znudziły?
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
Komentarz usunięty przez autora
@vurial: odpada skoro nie podawała numeru telefonu nawet do włączenia 2fa
@rozgarglony: bardziej prawdopodobne,najlepiej sprawdzić to włączając kartę w trybie incognito i wpisaniu w pole mail/login/numer telefonu swój numer i obojętnie jakie hasło,pojawi się odpowiedni komunikat.
Pamiętam że ktoś już miał coś podobnego po zobaczeniu reklamy musica.ly lub instagrama że przychodziły mu jakieś kody do logowania.
@vurial: na początku tak pomyślałam, ale nie podawałam swojego numeru i kiedy chcę odzyskać hasło podaje mi tylko opcję zresetowania hasła na maila. @rozgarglony: @Vafik: @adronix: z tego co wiem po wpisaniu numeru telefonu w wyszukiwarkę na fb wyświetla się konto przypisane do niego,
Przez szukajkę po numerze można znaleźć pod warunkiem że numer nie jest ukryty jako "tylko dla mnie" w informacjach kontaktowych,wygląda na to że ktoś prawdopodobnie założył konto na Twój numer telefonu i teraz próbuje odzyskać hasło,stąd ta informacja o kodzie.
Komentarz usunięty przez autora
Smsy od numeru „Facebook” o treści „ Kod Majka to FB-xxxxx. Przejdź do Facebooka i wprowadź, aby potwierdzić.” Każdorazowo ten sam identyczny kod.
Dziś dostałem przed chwilą sms o treści „ Kod Majka to FB-xxxxx. Przejdź do Facebooka i wprowadź go, aby potwierdzić, lub przejdź tutaj: https://fb.me/resztalinku”