To chyba będzie jeden z najnudniejszych blizzconów.
WoW - Classic i 8.1 Diablo - zagadka, ale na D4 nie ma co liczyć. Overwatch - Nowa mapa/postać HOTS - to samo co OV HS - może jakieś nowe rozszerzenie, ewentualnie jakaś krótka przygoda. Starcraft - Nic
@umcumcumcbejbe: ale wytłumacz mi i wszyscy inni co tak mysla (sam mam taka nadzieje) jakim cudem to mialoby sie pojawic bez zadnych reklam i bez nakrecaja hype na to od roku wczesniej? Moim zdaniem nie ma szans. raczej remaster d1 sadzac po gadzetach i artworkach niestety. no nie ma #!$%@? ze d4 teraz wyjdzie niestety. co najwyżej ogłoszą że w przyszłym roku sie przymierzają do wydania :(
@rainkiller: nie ma szans ze to bedzie remaster d2 imo, zobaczymy za tydzien, ale d2 jest jeszcze jako tako żywe, poza tym działa na win10, teoretycznie wszystko gra. oczywiscie niedostosowane, ale nie ma szans no. artworki mowia swoje :/
@umcumcumcbejbe: Blizzard już wspominał o tym, że na coś większego trzeba będzie poczekać. Może dostaniemy jakieś info na temat serialu. Z podanych opcji nowe D1 byłoby najbardziej prawdopodobne, ale wciąż małe szanse
@umcumcumcbejbe: jeszcze tydzień temu zanim opublikowali "newsa" dał bym sobie rękę uciąć że będzie D4, teraz to już mnie lotto, niczego się nie spodziewam, a i tak pewno będę rozczarowany jak zwykle
@umcumcumcbejbe: z wymienionych powyżej rzeczy każda jest całkowicie nie prawdopodobna. Diablo jak god of war nie przejdzie bo mało zyskowne(drugi dodatek do D3 skasowano jako nie opłacalny z powodu likwidacji RMAHA i braku dodatkowych zysków z gry), jedynie tytuły online z mikrotranskacjami mają racje bytu u blizzarda. Diablo 1 to gra na parę godzin niezbyt rozbudowana jako pojedynczy remaster ma niewielką racje bytu. Diablo 4 MMO to też bzdura, do póki
@PRZEGRAC: nie no raczej to jedyne czego można oczekiwać bo to ma największy potencjał sprzedażowy ale zobaczymy blizzard już od wielu lat utrzymuje tradycje opluwania fanów diablo na każdym kroku i podważania oczekiwań.
@Zuben: Bardzo ciekawa analiza :) wszystko się wyjaśni na Blizzconie, i choć to byłoby moje największe marzenie aby dali odświeżone MMO w świecie diablo to wiem, że może być ciężko. Ale wyobraźcie sobie, zupełnie nowy świat od Blizzarda, kurde chyba wszyscy moi znajomi by w to grali (⌒(oo)⌒).
pojawi sie
To chyba będzie jeden z najnudniejszych blizzconów.
WoW - Classic i 8.1
Diablo - zagadka, ale na D4 nie ma co liczyć.
Overwatch - Nowa mapa/postać
HOTS - to samo co OV
HS - może jakieś nowe rozszerzenie, ewentualnie jakaś krótka przygoda.
Starcraft - Nic
@umcumcumcbejbe: ale wytłumacz mi i wszyscy inni co tak mysla (sam mam taka nadzieje) jakim cudem to mialoby sie pojawic bez zadnych reklam i bez nakrecaja hype na to od roku wczesniej? Moim zdaniem nie ma szans. raczej remaster d1 sadzac po gadzetach i artworkach niestety. no nie ma #!$%@? ze d4 teraz wyjdzie niestety. co najwyżej ogłoszą że w przyszłym roku sie przymierzają do wydania :(
Tak wlasnie
@PRZEGRAC: nie no raczej to jedyne czego można oczekiwać bo to ma największy potencjał sprzedażowy ale zobaczymy blizzard już od wielu lat utrzymuje tradycje opluwania fanów diablo na każdym kroku i podważania oczekiwań.