Aktywne Wpisy

ponerLokej +79
Niesamowite jak świat potrafi się zawalić człowiekowi w jednej chwili (╥﹏╥)
Jeszcze miesiąc temu:
praca we #wroclaw
mieszkanie na wynajem
10 letni związek (narzeczeństwo)
perspektywy na przyszłość, poczucie bycia kochanym przez rodzinę, narzeczoną
Ostatni tydzień:
rozstanie z narzeczoną
nie chcą mi przedłużyć umowy w pracy więc zostaję do końca kwietnia,
wynajęte mieszkanie jest na mnie i dziewczynę, ale ja nie mam oszczędności, więc muszę się wynieść - brak
Jeszcze miesiąc temu:
praca we #wroclaw
mieszkanie na wynajem
10 letni związek (narzeczeństwo)
perspektywy na przyszłość, poczucie bycia kochanym przez rodzinę, narzeczoną
Ostatni tydzień:
rozstanie z narzeczoną
nie chcą mi przedłużyć umowy w pracy więc zostaję do końca kwietnia,
wynajęte mieszkanie jest na mnie i dziewczynę, ale ja nie mam oszczędności, więc muszę się wynieść - brak
źródło: obraz_2024-04-10_220128609
Pobierz
MarcelinaM85 +24
Jest i ona
#famemma
#famemma
źródło: temp_file6759288649708674674
Pobierz

Później człowiek chodził cały spocony, zmęczony i nie miał siły na naukę.
O prysznicach nawet nie było co marzyć, bo był chyba jeden i to zamknięty.
Sama lekcja wychowania fizycznego oprócz zakwasów i zmęczenia nic nie dawała, gruby dalej był gruby.
#szkola #zalesie #gownowpis #wf
A to, że u ciebie WF nie był męczący to ci zwyczajnie gratuluję.
Co mi ten WF dał? Zdecydowanie wolałbym przeznaczyć ten czas na lekcję języka angielskiego.
Innego wyboru nie było.
@Masterpolska94: Może dlatego, że jakakolwiek forma ruchu to zdrowie. Nawet te kilka godzin w tygodniu. Szczególnie jeżeli poza szkołą młody człowiek w ogóle nie uprawia żadnej aktywności fizycznej taki WF jak najbardziej spełnia swoje zadanie i jest wskazany. Natomiast dla kogoś kto rusza się nie tylko w szkole taki WF to tylko frajda.
Podejrzewam, że akurat w tym
@Masterpolska94: nie, po prostu sens tych lekcji powinien być przebudowany od zera. Wprowadzenie jakiejkolwiek WIEDZY do tego przedmiotu, o tym jak wykonywać rozgrzewkę, jak sobie radzić z skurczami, zakwasami, które ćwiczenia angażują które mięśnia, nauka poprawnego wykonywania wszystkich ćwiczeń poza bardzo egzotycznymi. Zróżnicowane zajęcia, siłownia z maszynami, joga, biegi, sporty drużynowe i jednoosobowe. I to różne, dwa tygodnie np
Ogólny zamysł popieram, ale z jakimś łucznictwem czy rzutem dyskiem odleciałeś mocno. Powinny być wydzielone godziny na tę teorię i gimnastykę, ale zajęcia z każdego sportu nie mają żadnego sensu. Lepiej skupić się jeśli już na tych, które są popularne u nas w kraju bądź, w których osiągamy sukcesy. Przede wszystkim jednak jak ktoś jest w ponadgimnazjalnej to będzie się chciał co raz bardziej skupić
@MozgOperacji: czemu? Zagraniczne szkoły mają bardziej egzotyczne kluby. Co to za problem kupić kilka bardziej nietypowych przyborów i używać ich 2 tygodnie na rok? Lepsze to niż #!$%@? w gałe.
I beg to differ. Mają dokładnie sens. Szkoła ma dać próbkę rożnych rzeczy by móc podjąć jak najrozsądniejsza decyzję o przyszłości. W gałe,