Wpis z mikrobloga

cały weekend #!$%@?łem w tinderze na prawo i lewo aż mam powidoki tych ryjców ale coś kiepsko póki co z parowaniem, weszło 8 par z czego dwie się wycofały po tym jak napisałem (xD) jedna zamieniła ze mną 3 słowa i zamilkła a 3 jeszcze nic nie odpisały. Ja nie wiem czy jestem zbyt wybredny czy to raczej norma wśród średniaków czy może dojdą jeszcze jakieś pary np. kilka dni później? #tinder #stulejacontent
  • 3
@pywc Wydam wyrok za całe mirko

Jak nie jesteś chadem, to pewnie jesteś w kolejce 100 innych takich jak ty))¯_(ツ)_/¯

Same księżniczki na tym tinderze, walić to lepiej wyjść do jakiejś galerii czy kina i tam próbować
@Pitaq: do niedawna próbowałem szczęścia w klubach no i #!$%@?łem bo jak pare lat temu jeszcze bywało że poznawałem jakieś dziewczyny w warszawskich klubach studenckich (remont, medyk) tak teraz zrobiła się jakaś bieda i zostały też same księżniczki czekające na chadów (albo ja tak zbrzydłem/zacząłem za dużo pić na tych imprezach, w każdym razie nie widzę już żadnego sensu). No nic popróbuję jeszcze trochę tego tindera a potem najwyżej bohatyr. ¯\_(ツ)_/¯