Wpis z mikrobloga

@roman106: Switch mało popularny jest dlatego też nie ma tego dużo jak w przypadku innych konsol. Raz znajdziesz za 1000zł, a raz za 1500zł w zależności ile sprowadzili sztuk i jak się sprzedają ( ͡º ͜ʖ͡º) Na olx czasami lepsze są jeszcze okazję ()
@MasterChief112PL: Ceny się zmieniają bo janusze ujmując to dość kulturalnie naginają rzeczywistość. Polski Dystrybutor nie prowadzi również rabatów ilościowych. Zauważ, że normalne sklepy mają konsole w mniej-więcej stałej cenie.

Przypuszczam, że egzekwowanie gwarancji od "firmy", która nie jest prawdopodobnie bezpośrednim partnerem B2B Polskiego Dystrybutora również może być problematyczne. Bo do kogo mają to odesłać i na jakiej podstawie?
@goomba-pl

Przypuszczam, że egzekwowanie gwarancji od "firmy", która nie jest prawdopodobnie bezpośrednim partnerem B2B Polskiego Dystrybutora również może być problematyczne. Bo do kogo mają to odesłać i na jakiej podstawie?

Generalnie to mnie to nie obchodzi do kogo to wyślą a do kogo nie. Odpowiadają za towar rękojmia i tyle.
Generalnie to mnie to nie obchodzi do kogo to wyślą a do kogo nie. Odpowiadają za towar rękojmia i tyle.

@roman106: Może zacząć cię to obchodzić gdy miesiącami bezskutecznie będziesz próbował wyegzekwować na nich swoje prawa. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@roman106: No nie do końca, sklep który ma swoje produkty od Polskiego Dystrybutora nie musi kombinować tylko po prostu odsyła je na gwarancję bo ma do tego prawo, a taki sklep który ma konsolę z nieznanego źródła, niby nową co może zrobić?
to cały czas domniemania:)

@roman106: Mam całkiem dobre rozeznanie w temacie, niedawno miałem okazję dyskutować z przedstawicielami Polskiego Dystrybutora Nintendo i opowiadali mi o tego typu dziwnych firmach, które sprzedają pogwarancyjny sprzęt jako nówki. Jako, że sam sprzedaje gry i konsole Nintendo wiem, że taka cena za całkowicie nowy produkt jest delikatnie mówiąc ciężka do uzyskania. Coś tu po prostu śmierdzi ale do odważnych świat należy i może akurat tobie się