Aktywne Wpisy
Najsmutniejsza scena w filmie, przy której zawsze płaczesz(lub nie, jeśli też zgrywasz twardziela ( ͡° ͜ʖ ͡°)) to Twoim zdaniem jaka i z jakiego filmu?
#glupiewykopowezabawy #filmy #pytania
#glupiewykopowezabawy #filmy #pytania
PetalMind +161
Właśnie zerwała ze mną dziewczyna bo wymagam zbyt dużo uwagi(chce się przytulać) i za dużo mówię skarbie, rybko etc XDDDD nie wiedziałem że podstawowe rzeczy to za dużo dla dzisiejszych kobiet
#zalesie
#zalesie
#4konserwy #tvpis #neuropa #bekazkatoli #bekazpisu #polityka
@grucki Przecież to wg Ciebie można, jeśli nie uratowali Ci życia.
Ratowanie życia to ich psi obowiązek, a nie żadna cnota i należy sie im tyle samo samo wdzięczności co kierowcom autobusów czy leśnikom.
A nie powinno się oczerniać niesłusznie nikogo.
Rozumiesz?
Nie napisałem nigdzie, że to taka sama praca. Napisałem, że nalezy im się taki sam szacunek jak innym pracom i że jak innne stanowiska i oni mają swoje obowiązki.
Ale czemu sklepowa ma ratować Ziemcowi życie? Skoro ona ma inną prace.
I tak finalnie, bo chyba nie załapałeś.
Ziemiec powinien być uczciwy wobec wszystkich i to powinno wypływać z jego sumienia. A nie ucziciwy wobec tych, którzy mu pomogli. I nie ma tu stopniowania nieuczciwości, bo należy traktować wszystkich równo, a nie dawac taryfę ulgową z racji wykonywanych o obowiązków.
No nic. Formuła rozmowy się wyraźnie wyczerpała, bo mamy inne poglądy. A raczej pewnie jesteś lekarzem i Cię boli, że nie jestem wystarczajaco czołobitny.
Bywaj!
Bombonierka jest patologia xDD
Najpierw myślałem, że one z nerwów zwariowały, ale okazało się że tak się zdarza częściej w społeczeństwie. Po komunie im zostało takie
Kasę też biorą, ale tak jak inne zawody mające możliwość. Stąd nie potępiam akurat lekarzy na korupcję i nepotyzm. Tylko podkreślam raz jeszcze, zawód jak inny.