Wpis z mikrobloga

jedynym moim pozytywnym wspomnieniem ze szkoły była 6 z plastyki w podstawówce. Było zadanie namaluj swoje obecne uczucia. Wszystkie oskarki miały farbki i zaczęły malować jakieś bzdety. Ja jako biedny #!$%@? miałem jakieś zaschnięte stare farbki chyba jeszcze z lat 80. Wziąłem wodę z toalety i nalałem do tych małych pojemniczków żeby rozpuścić farbę, no ale to nic nie dało. Tylko czarna farba trochę puściła. Nie wiem czemu tylko czarna, może jako jedyna nie była produkowana za komuny z radioaktywnego uranu. Mając tylko jeden kolor #!$%@?łem się na cały świat i wylałem tą farbę na czystą kartkę papieru, poprawiając rozmazywaniem farby palcami. Żebyście widzieli ten śmiech oskarków ale to nie koniec. Dałem taką pracę pani plastyczce a ona uznała że jest ze mnie mroczna dusza i jako jedyny zrozumiałem zadanie i przelałem swoje uczucia na kartkę papieru. Dostałem 6 a mina oskarków z najlepszymi farbkami którzy dostają 4 za namalowanie banalnego serca to coś co rozwesela mnie do tej pory. A #!$%@?ć ich

#przegryw #oskarki #wygryw #podbaza #tylewygrac
Pobierz P.....a - jedynym moim pozytywnym wspomnieniem ze szkoły była 6 z plastyki w podstawó...
źródło: comment_3D1AHoH16I5OiL6X1lTkKOvlWn891UOB.jpg
  • 10