Aktywne Wpisy
OlaKordasOfficial +251
Uwielbiam kiedy wykopki odkrywają, że żyją w bańce. Szok i niedowierzanie, bo okazało się, że te wszystkie afery i komisje, którymi tu żyjecie gówno dały. Przeciętny Polak dalej nie ufa Tuskowi i Hołowni, a Lewica to już w zasadzie plankton polityczny. Nawet skompromitowana w waszym mniemaniu konfederacja wypadła lepiej. Powodzenia w dalszym rozliczaniu PiSu, bo przecież jak można tu było wielokrotnie wyczytać, każdy szanujący się wyborca koalicji ma w dupie 92 niezrealizowane
Raylen52 +2
Co zrobić aby nie pojawiala się taka wysypka po zgoleniu brody na szyi? Pojawia mi się dzień po.
Po goleniu stosuję wode kolońską, potem nakladam balsam a następnie idę pod prysznic cały się wykąpać.
#broda #looksmaxing #skora #pielegnacja
Po goleniu stosuję wode kolońską, potem nakladam balsam a następnie idę pod prysznic cały się wykąpać.
#broda #looksmaxing #skora #pielegnacja
-Wywalić mameluków (myślałem nad wykorzystaniem ich do jednej wojny z osmanem jeszcze)
-Poczekać na integrację Mołdawii i wziąć misję bohemian union (200 dip powera na 20 lat: 1dip rep, -15 anexation cost) i integrować pepików
-Zignorować influence ideas które teraz byłyby wporzo i wziąć diplomatic bo nastawiam się na wc i szybko dojść do 2 idei które dają +1 diplomatic relations ignorując nierówny tech i karę do korupcji
Jeżeli macie lepsze pomysły dawać
#eu4
@Quentixo Why not both. Najczęściej brałem obie, pierwszy na pierwszym slocie, drugi na czwartym.