Aktywne Wpisy
Yurakamisa +31
Jako że użytkownik @huncwot_ jawnie wspierający rosjan twierdzi że rosjanie nie gwałcą na Ukrainie to warto przypomnieć że nawet 4 letnie dzieci nie mogą być bezpieczne.
Rosyjscy żołnierze zgwałcili 22-letnią Ukrainkę, wykorzystali seksualnie jej męża i zmusili parę do uprawiania seksu na ich oczach, zanim wykorzystali seksualnie także ich czteroletnią córkę — m.in. takie wstrząsające zbrodnie dokonywane przez rosyjskich wojskowych opisuje najnowszy raport ONZ. Rosjanie mieli zgwałcić również 83-latkę na oczach jej
Rosyjscy żołnierze zgwałcili 22-letnią Ukrainkę, wykorzystali seksualnie jej męża i zmusili parę do uprawiania seksu na ich oczach, zanim wykorzystali seksualnie także ich czteroletnią córkę — m.in. takie wstrząsające zbrodnie dokonywane przez rosyjskich wojskowych opisuje najnowszy raport ONZ. Rosjanie mieli zgwałcić również 83-latkę na oczach jej
snck +2
siema mam rozterki miłosne.
Ja pracuje na zdalnym i 8h dziennie robie i optymalizuje strony internetowe a potem mam wolne, albo jakieś dodatkowe zlecenia robię, w wolnym czasie zajmuje się swoim hobby a także gotuje obiady i co jakiś czas ogarnę w domu. Mam dużo wolnego czasu, przez to jak sobie życie ułożyłem.
Mam różową która ma ciężkie studia (sporo nauki, trudnej) i dodatkowo jeszcze na weekendy pracuje. Prawie wolnego czasu nie
Ja pracuje na zdalnym i 8h dziennie robie i optymalizuje strony internetowe a potem mam wolne, albo jakieś dodatkowe zlecenia robię, w wolnym czasie zajmuje się swoim hobby a także gotuje obiady i co jakiś czas ogarnę w domu. Mam dużo wolnego czasu, przez to jak sobie życie ułożyłem.
Mam różową która ma ciężkie studia (sporo nauki, trudnej) i dodatkowo jeszcze na weekendy pracuje. Prawie wolnego czasu nie
o jak dobrze, że mało osób już ma takie chore poglądy
#triggered #zwiazki #rakcontent
Komentarz usunięty przez autora
@zakowskijan72: lubisz jak kobieta zdejmuje ci buty, bo jesteś jej panem i władcą, a jej słowa i zdanie się nie liczy, co?
@hatterka: Ty byś tego nie lubiła?
@hatterka: To musisz mieć bardzo ograniczoną wyobraźnię. Ja lubię czasami pokazać Pani Żakowskiej, że o nią dbam, i okazać jej drobne uprzejmości, jak właśnie przejęcie płaszcza czy zdjęcie butów. Tak samo działa to w drugą stronę.
@zakowskijan72: Bez przesady, nie jestem #!$%@? królowa angielska żeby mi "'służba" buty ściągała.
@hatterka: I dobrze, jedni wolą pracować na siebie, inni wolą zajmować się domem i dziećmi. Każdemu co mu pasuje.
@poprostumort: To widać po użytym słownictwie.
@hatterka: co jest chorego w tym, że kiedyś (nawet i w bardzo równościowej Polsce) często się zdarzało tak, że wyłącznie mężczyzna parał się pracą zawodową, a kobieta zajmowała się domem? To nie był zresztą "pogląd" per se, tylko naturalny stan rzeczy i podział obowiązków xD Jak nie umiesz wejść w i zrozumieć kontekst danej epoki, to nie powinnaś czytać starszych
Stawianie siebie w roli niewolnika i sługi swojego męża jest zwyczajnie obrzydliwe. Dobrze to podsumowuje jego końcówka - "kobieto, znaj sobie miejsce".