Wpis z mikrobloga

@MIXSRT: Lepszy jest ten film, w którym ta kobieta się cieszy, że dwa razy poroniła, bo jej dzieci są w niebie. No, może napisałam to w bardzo clickbaitowy sposób, ale jej zachowanie podczas opowiadania o takich przeżyciach jest dla mnie co najmniej niepokojące.

Z drugiej strony może faktycznie wierzą tak mocno, że im nie straszne te wszystkie smutki tego życia. Nie wiem, nie doświadczyłam. ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Z jednej strony no nie jestem wierzącą osobą ale kurcze fajnie to wygląda. Patrzą na siebie jak na obrazek i widać, że są szczerzy.
  • Odpowiedz
@MIXSRT: kiedys oglądałam większa część filmików. Nie wiem kto jest z nich gorszy ona (swoją droga ona jest farmaceutka wiec pewnie coś ćpa xD) czy ten chłop mówiący jak ksiądz. Polecam ogladnac sobie taki ich filmik gdzie maja wpadki/gafy/wycięte sceny. Moim zdaniem oni udają, grają jak aktorzy. Ale cały kanał jest creepy mocno.
  • Odpowiedz
@MIXSRT: "11 masz wielu wrogów..."
Już trochę chodzę po ziemi, ..tej ziemi i nigdy bym nikogo ze znanych mi osób nie nazwał wrogiem, nawet tych za którymi nie przepadam. Myślę że to zupełnie normalne, a może ktoś ma inaczej?
  • Odpowiedz