Aktywne Wpisy

malkuth +556
Dawałem im szanse. Byłem pozytywnie nastawiony do nowego UI, ale już mam dość.
Jak możecie wypuszczać produkt z tyloma błędami i testować go na użytkownikach? Jeszcze bym zrozumiał gdyby było mega duże parcie na to i już przygotowany plan szybkiej naprawy. Wtedy Ok, wypuszczacie MVP i później mamy solidna bazę do dodawania nowych funkcjonalności.
Powinniście wiedzieć, ze największym plusem wykopu zawsze była dyskusja użytkowników (nie zawsze merytoryczna, ale jednak). Teraz ta dyskusja
Jak możecie wypuszczać produkt z tyloma błędami i testować go na użytkownikach? Jeszcze bym zrozumiał gdyby było mega duże parcie na to i już przygotowany plan szybkiej naprawy. Wtedy Ok, wypuszczacie MVP i później mamy solidna bazę do dodawania nowych funkcjonalności.
Powinniście wiedzieć, ze największym plusem wykopu zawsze była dyskusja użytkowników (nie zawsze merytoryczna, ale jednak). Teraz ta dyskusja
Szteker +9
#ukraina Ma ktoś informacje jak długo może jeszcze trwać wojna na Ukrainie? Słyszałem, że jak Putin wygra, to od razu na Polskę przez Białoruś chce ruszyć póki sprzętu nie mamy, bo cały wysłaliśmy na Ukrainę, więc pytam, bo wolałbym się przygotować na to mentalnie. I głupich odpowiedzi w stylu Rosja nas nie zaatakuje, bo jesteśmy w NATO proszę nie pisać, bo wiadomo jak ta pomoc będzie wyglądać. Wyślą trochę sprzętu, żołnierzy i

#darkwarez
Padlo DW? Narzekanie, ze nikt niczego nie stworzyl, ze qspy wszystkich #!$%@? w dupala, gadanie, ze kazdy chce powrotu lub alternatywy, a nikt nie chce sie tego podjac...
Powstalo DW2? Narzekanie na wszystko, na co mozna narzekac.. a bo serwer wolny, bo bugi, bo administratorzy stworzyli zbiorke, bo chca za przywileje kase...
Jasny #!$%@?, co was to wszystkich obchodzi? :D Ktos Wam noz do gardla
Widze, ze czytac kolezko nie umiesz ze zrozumieniem, zatem zadam jeszcze raz to pytanie pozbywajac sie tekstu, ktory byc moze zacmil Ci umysl :D
"Ktos Wam noz do gardla przyklada i kaze wplacac siano na Elite VIP? Nie chcecie placic, to nie placcie, ja mam konto...."
PS: To wszystko co mam ci do powiedzenia.
Nie chcesz to nie plac, kaze placic? To nie wchodz tam po prostu, jesli ktos jest chetny na wplaty to bedzie to robil, dlaczego chcesz zagladac komus do portfela :?
Oj ludzie
Nie slucham rapu, ale zacytuje tu pewien klasyk
"Co cię boli?
Czy aż tak cię to boli,
Że Rychu Peja ma szansę
Dziś uczciwie zarobić?
Przyjemne z pożytecznym..."
Bojkotujesz strasznie to.
Mam pytanie - Lubisz Apple? Jak nie, to czemu nie siedzisz na tagu #apple i nie piszesz wszystkim, zeby nie kupowali od
@dziend0bry: Jak lubisz tak galopować, to kup sobie konia, wyprowadź go na górę i musisz jechać. Wpłacanie pacanom pokroju fenixa za coś co powinno być za friko a inwestowanie w sprzęt, to dwie odrębne sprawy ale co głupiemu po rozumie, jak go nie ma.
To mnie rozniosles hahahahaha :D
Dobry jestes, poprawiles mi humor na koniec dnia! :D
UWAGA LUDZIE! UWAŻAM, ZE SKLEPY TYPU MEDIA MARKT POWINNY ROZDAWAC TELEWIZORY, CI DECYDENCI I ZLODZIEJSCY DYREKTORZY NIE POWINNI NA TYM NICZEGO ZARABIAĆ!! NAM POLAKOM POWINNY BYC ROZDAWANE ZA D A R M O : D
Zadam pytanie po raz chyba czwarty :D
Co Cię to obchodzi, gościu? :D Ktos
Naiwniaki płacą? Niech płacą.
Gówno mnie to obchodzi.
Nie rozumiem twojego bulu dupy i tyle.