Wpis z mikrobloga

@Robocop666: Polacy to dziwni ludzie :D
Padlo DW? Narzekanie, ze nikt niczego nie stworzyl, ze qspy wszystkich #!$%@? w dupala, gadanie, ze kazdy chce powrotu lub alternatywy, a nikt nie chce sie tego podjac...

Powstalo DW2? Narzekanie na wszystko, na co mozna narzekac.. a bo serwer wolny, bo bugi, bo administratorzy stworzyli zbiorke, bo chca za przywileje kase...

Jasny #!$%@?, co was to wszystkich obchodzi? :D Ktos Wam noz do gardla
@dziend0bry: fenix naciąga użytkowników i mam być z tego zadowolony? Ode mnie nic nie dostanie a skoro tobie się to podoba, to twoja wola. Dlatego ja tam jestem bo jestem a pisząc z kilkoma użytkownikami darkw na PW powiedzieli jasno, że za nic nie będą płacić, bo darkw nie ma przyszłości i waż słowa pętaku bo za chwilę ktoś ciebie określi.
@Robocop666:

Widze, ze czytac kolezko nie umiesz ze zrozumieniem, zatem zadam jeszcze raz to pytanie pozbywajac sie tekstu, ktory byc moze zacmil Ci umysl :D

"Ktos Wam noz do gardla przyklada i kaze wplacac siano na Elite VIP? Nie chcecie placic, to nie placcie, ja mam konto...."
Hehe, no ale to on chyba zalozyl to forum? :D To chyba ma prawo nawet pobierac oplaty za rejestracje czy logowanie, co Cie to interesuje? Wylewasz tu swoje żale a masz tam konto, to jest dopiero hipokryzja level HARD! :D

Nie chcesz to nie plac, kaze placic? To nie wchodz tam po prostu, jesli ktos jest chetny na wplaty to bedzie to robil, dlaczego chcesz zagladac komus do portfela :?

Oj ludzie
@dziend0bry: Jeśli ktoś jest tak głupi jak ty, to będzie płacił nawet za odwiedzanie poszczególnych działów, natomiast jeśli ktoś ma rozum to fenixowi nic nie wpłaci a jakbyś tego jeszcze nie zrozumiał, to chodzi mi o to, że w pewnym momencie fenix stwierdzi że nazbierał wystarczająco i zwinie interes, bo zdaje się że taki ma cel, więc o jakim zaglądaniu do portfela mi tu #!$%@?.
@Robocop666: No i dalej nie odpowiedziales sobie na to pytanie - Co Cię to obchodzi? :D
Nie slucham rapu, ale zacytuje tu pewien klasyk

"Co cię boli?
Czy aż tak cię to boli,
Że Rychu Peja ma szansę
Dziś uczciwie zarobić?
Przyjemne z pożytecznym...
"

Bojkotujesz strasznie to.

Mam pytanie - Lubisz Apple? Jak nie, to czemu nie siedzisz na tagu #apple i nie piszesz wszystkim, zeby nie kupowali od
@Matpiotr: A to, że fenix cię wołał bo mu za mało wpłaciłeś. Teraz zrozumiał?
@dziend0bry: Jak lubisz tak galopować, to kup sobie konia, wyprowadź go na górę i musisz jechać. Wpłacanie pacanom pokroju fenixa za coś co powinno być za friko a inwestowanie w sprzęt, to dwie odrębne sprawy ale co głupiemu po rozumie, jak go nie ma.
Hahahaha za cos co powinno byc za friko!!! :D
To mnie rozniosles hahahahaha :D
Dobry jestes, poprawiles mi humor na koniec dnia! :D

UWAGA LUDZIE! UWAŻAM, ZE SKLEPY TYPU MEDIA MARKT POWINNY ROZDAWAC TELEWIZORY, CI DECYDENCI I ZLODZIEJSCY DYREKTORZY NIE POWINNI NA TYM NICZEGO ZARABIAĆ!! NAM POLAKOM POWINNY BYC ROZDAWANE ZA D A R M O : D

Zadam pytanie po raz chyba czwarty :D

Co Cię to obchodzi, gościu? :D Ktos
@dziend0bry: A mi to wszystko wisi i powiewa jak ktoś chce płacić za byle gówno to niech płaci też bym się cieszył jak bym był na miejscu admina darkw ale nie ma co ukrywać że @Robocop666 ma dużo racji nabiją sobie kieszenie a jak się zrobi już mocno niebezpiecznie to zwiną interes i tyle będzie ich widać ale to w zasadzie jest oczywiste bo skoro quspy mógł tak zrobić to dlaczego
@Matpiotr: W takim razie po jakiego grzyba popierasz fenixa, bo tego w ogóle nie rozumiem. Dlatego informuję po raz ostatni, niech każdy robi co chce ze swoją kasą a jeśli ktoś posiada rozum, wtedy zorientuje się że darkw powstało zupełnie w innym celu niż większości się wydaje.