Wpis z mikrobloga

@ritoburrito: Kup gimbala i nie #!$%@? tą kamerą jakbyś miał jakąś nadpobudliwość. No i vlog ze samych sklepów to nuda. Gdybyście jeszcze coś kupili i w środku vloga to zjedli czy cokolwiek, byliście w zoo to było wstawić kilka scen w środku jako przerywnik z tego. Za to plus za długość. Jest akurat.
@Papasanbaba: Chyba musze kupic nowego gimbala, bo podczas tych nagrywek był podpięty. Niestabilne dłonie xD. Co do zoo etc to nie chcę tego wstawiać, gdyż film będzie miał tytuł nawiązujący strikte do supermarketów w Chinach.
Chyba musze kupic nowego gimbala, bo podczas tych nagrywek był podpięty

@ritoburrito: Obraz #!$%@? jakbyś to telefonem nagrywał z ręki więc albo coś źle ustawione albo cie w #!$%@? z tym gimbalem zrobili.

film będzie miał tytuł nawiązujący strikte do supermarketów

Mam nadzieje tylko że nie będziesz robił typowo polskiego kanału o którym mówił Testo, czyli PATRZCIE WCHODZIMY PO SCHODACH W CHINACH O I TERAZ SCHODZIMY PO SCHODACH W CHINACH PODKREŚLAM
@Papasanbaba: Racja, to ważna część kreowania wizerunku natomiast pierwszy film chcę wrzucić jak najbardziej klikalny, stąd pokaże społeczności coś co mogą porównać ze swoim codziennym życiem, a potem dopiero siebie.